Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fırıncı esnafından birlik mesajı

22 yıldır Fırıncılar Oda başkanlığını yapan Ramazan Uzunkaya ile Ömer Salık arasında geçen başkanlık yarışı nezih bir ortamda gerçekleşti.

Ekonomi   A+a-

İskenderun Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının olağan genel kurul toplantısı iki liste ile gerçekleştirildi

22 yıldır Fırıncılar Oda başkanlığını yapan Ramazan Uzunkaya ile Ömer Salık arasında geçen başkanlık yarışı nezih bir ortamda gerçekleşti.
İskenderun’da gerçekleştiren Fırıncılar Esnaf ve sanatkarlar odası genel kuruluna Türkiye Fırıncılar Odası Federasyonu Genel Başkanı H. İbrahim Dağca, çevre il başkanları yanı sıra İskenderun’da bulunan oda başkanları da katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlanan kongrenin divan Başkanlığını yapan Kadir Teksöz, salonda bulunan fırıncılara seslenerek, “Fiyatta değil, kalitede yarışın! Fiyat indirimi yerine kaliteye önem vererek, kalite standartlarını yükseltin” çağrısında bulundu.
4 yılda bir gerçekleştirilen Oda başkanlık seçiminde, Federasyon Genel Başkanı Dağca’ya ve bazı illerden gelen İl Başkanlarına plaketler sunuldu. Dilek ve temennilerde söz alan Dağca, “Burada gerçekleştirilen başkanlık yarışının nezih bir ortamda geçmesinden dolayı her iki başkan adayına teşekkür ediyorum. Ben burada divan başkanımızın yapmış olduğu konuşmasına katılıyorum. Fiyatta değil kalitede yarışın! Halka sağlıklı ve kaliteli ekmek yedirmek öncelikli görevimizdir. Fiyat rekabetine girerek halkın sağlığını tehdit etmekten kaçının! O nedenle fiyatta değil, kalitede yarışın” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yapan Dağca, “İskenderun’da var olan bu birlik ve beraberliği muhafaza edin ki, sorunlarınızın çözümünü kısa sürede giderebilin. Ayrıca, var olan bu birlikteliğin seçimden sonrada daha sıkı bir şekilde artmasını temenni ediyorum” derken, her iki adaya da başarılar diledi.

Bizi ne sandık nede başka bir şey ayıracak!
22 yıldır başkanlık görevi yapan Başkan adayı Ramazan Uzunkaya, yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verirken, “Uzun yıllar bana destek vererek, başkan seçtiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Bende hizmette sınır yok. Ben geçmişte olduğu gibi eğer bundan sonrada görev verirseniz hizmeti ayağınıza getirmeye devam edeceğim.
Ayrıca şuanda başkanlık için yarıştığım Ömer kardeşim benim yıllardan beri çok değer verdiğim dostumdur. Bizi ne sandık nede başka bir şey ayıracaktır” dedi.

Ramazan Uzunkaya’nın yönetim kurulu Üyesi: Ali Özdemir, Halil İbrahim Aktı, Corç Angalina, Mehmet Şen, Halil Şenöz, Emine Gümüş
Ömer Salık’ın yönetim kurulu üyesi: Ali Gürlek, Mustafa Şekerci, Zeki Yıldız, Erkin Ülker, Metin Gümüş, Hikmet Çetinkaya şeklinde olusurken yapılan zorlu seçim sonucu ise şu şekilde oldu; 71 oy alan Ömer Salık Ramazan Uzunkaya dan 6 oy fakla yani 77 oy alarak kazanmış ve Fırıncılar odası başkanı olmuştur.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar