Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “Can Simidi Olan Beldelerimizi İskenderunlularla Buluşturacağız”

Seçim çalışmalarını Denizciler ve Akarca Mahallelerinde sürdüren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı

Şahutoğlu; “Can Simidi Olan Beldelerimizi İskenderunlularla Buluşturacağız”

Politika   A+a-

Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na Akarcalı kadınlar destek sözü verdi.
Büyükşehir yasasıyla İskenderun’a katılan beldelere büyük önem veren ve her fırsatta o bölgelere ziyaret gerçekleştiren Şahutoğlu, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayana kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Denizciler Mahallesinde ev ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Şahutoğlu, Denizciler halkının gösterdikleri sevgi ve ilgi karşısında da gücüne güç kattı.
Akarca Mahallesinde de evlere, gönüllere konuk olan Şahutoğlu, hizmet sözü verirken, özellikle kadınlar da; “Sözümüz söz, oyumuz size” diyerek açık desteklerini gösterdiler.
Son 5 yıldır hizmetten yoksun kalan beldelere, hizmette pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını ifade eden Şahutoğlu; “Bu bölgeler İskenderun’un can simidi olan yerler. Yazın çok sıcak olan ilçemiz için nefes alınabilecek yerlerimiz buralar. Bu bölgeyi şehir insanımız ile buluşturmamız lazım. Beldelerimiz için hayata geçirmeyi planladığımız çok önemli projelerimiz var. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle belediyeyi kazandığımız zaman bu bölgemizi, yabancı ayağı çekecek hale getireceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş