Skip Navigation Links

Necim Bozkurt’a Destek Artarak Devam Ediyor..

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, gün içerisinde yoğun programıyla halkla buluşmalarını sürdürdü.

Necim Bozkurt’a Destek Artarak Devam Ediyor.. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Günün ilk programını, Bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 98. yıl dönümü münasebetiyle Konacık Mahallesi’nde faaliyet gösteren Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve kent protokolünün katılımıyla düzenlenen törene katılan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Uluçınar Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Derman Tan ve yönetim kuruluyla bir araya geldi.
Bir çok spor dalında mücadele eden onlarca sporcusuyla başarıdan başarıya koşan Uluçınar Spor Kulübü’nü ziyaretinde Başkan Derman Tan’ın şahsında tüm yönetim kurulu ve sporcuları tebrik eden Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçenin spor tesisi eksiğini gidermek adına bir çok girişimde bulunduklarını belirterek, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan sözü alınan üç spor tesisinin spor kulüplerinin idman ve saha sorununu çözeceğini söyledi.
Her mahalleye spor kompleksi yapılacağını belirten Necim Bozkurt, gençlerin sporla iç içe kötü alışkanlıklardan uzak bir yaşam sürmesi için çalışacaklarına dikkat çekti.
Uluçınar Spor Kulübü Başkanı Derman Tan da yaptığı konuşmada, Arsuz’u bir bütün olarak kucaklayan vizyon ve projeleri beğendiklerini ve desteklerinin süreceğini söyledi.
 
Esnaf ve kanaat önderleri ile işdünyasına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, İşinsanları Celal Arslan, Cemil Çamkes ve de Mahmut Çamkes’le görüşerek projelerini anlattı, fikirlerini aldı ve ortak aklın hakim olduğu bir yönetim anlayışına sahip olduklarını söyledi.
Bölgede yatırımlarıyla ekonomiye katmadeğer üreten, istihdama önemli katkılar sunan İşinsanları Celal Arslan ile Cemil Çamkes ve de Mahmut Çamkes, Necim Bozkurt’a desteklerini açıkladılar.
Verilen desteğe teşekkür eden Necim Bozkurt, destek veren vermeyen bölge halkını mahçup etmeyeceğinin sözünü verdi.
 
 
 
 
 
Necim Bozkurt’a Destek Artarak Devam Ediyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet