Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Daha Yeşil ve Güzel Bir İskenderun İçin Çalışıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri günden bugüne kadar daha yeşil ve daha güzel bir İskenderun için çalıştıklarını belirtti.

İskenderun Belediyesi Daha Yeşil ve Güzel Bir İskenderun İçin Çalışıyor

Yerel   A+a-

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İskenderun’u güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün şehrin estetiğine yaptığı katkılar, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.
İskenderun genelindeki parklarda, yeşil alanlarda, kavşak ve refüjlerde yapmış olduğu ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapan ekipler, daha güzel, daha yeşil bir İskenderun hedefi doğrultusunda peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra kendi serasında mevsimlik çiçeklerde de üretiyor.
Yaşanabilir modern bir şehir olmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmek için yoğun bir çaba sarf ettik etmeye devam ediyoruz. Halkımızı daha fazla ve daha güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar