Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Kapsamında İki Yeni Protokol İmzalandı

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Kapsamında İki Yeni Protokol İmzalandı

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Kapsamında İki Yeni Protokol İmzalandı

Gündem   A+a-

 Mustafa Kemal Üniversitesi Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile ilan edilen “ 2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” etkinlikleri çerçevesinde İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV), Kırıkkale Üniversitesi ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iki ayrı protokol imzaladı.
İmzalanan protokol Üniversitemiz İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (İBTAV) ve Kırıkkale Üniversitesi arasında gerçekleşti. Prof. Dr. Fuat Sezgin ve Dr. Ursula Sezgin Bilimler Tarihi Kütüphanesi’nde gerçekleşen imza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya İBTAV Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Çetinkaya ve Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan hazır bulundu. İmzalanan ikinci protokol ise Üniversitemiz ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleşti. Protokol rektörlük makamında Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan tarafından imzalandı.
İmzalanan her iki protokolle İslam Bilim tarihinin dünya medeniyetine yaptığı katkılar çerçevesinde Prof. Dr. Fuat Sezgin ve çalışmalarının ulusal ve uluslararası düzeyde akademik, sosyal ve kültürel etkinliklerle tanıtılması amaçlanıyor.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar