Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahutoğlu; “İskenderun Güçlü İradeyle Buluşacak”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından

Şahutoğlu; “İskenderun Güçlü İradeyle Buluşacak”

Politika   A+a-

beton asfaltı tamamlanan Bekbele-Akçay Yayla Yolu açılışına katıldı.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaşın da katılım gösterdiği açılışta bir konuşma yapan CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, “Bizim sevdamız sizlersiniz, davamız sizlere hizmet etmektir” derken büyük alkış aldı.
İskenderun Belediyesi ile Büyükşehir belediyesini bir çatı altında buluşturup kentin ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden Şahutoğlu; “İnanıyorum ki, Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle, Büyükşehir ve İskenderun tek çatı altında buluşacak, bu kent hak ettiği hizmeti alacak, Mart’ın sonu bahar olacak! 45 mahallemize eşit hizmet sözü verirken, hizmet yoksunu olan bu bölgelerimize pozitif ayrımcılık yaparak, tüm mahallelerimizi eşit düzeye getireceğimizin de garantisini veriyoruz. Kentimizde yaşayan 250 bin İskenderunlunun çıkarlarını ön planda tutarak çalışacağız. Bu seçimin bir lider, bir siyasi parti seçimi olmadığının farkında olarak İskenderun ve Hatay’ı güçlü bir iradeyle buluşturmak için tercihinizi gösterin. Birlikte çalışıp, birlikte kazanalım” şeklinde konuştu.
Daha sonra söz alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da; “Bizler sizin hizmetkarınızız. Birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var. Yeni doğan çocuğumuza sarılır gibi birbirimize sarılacağız. Birbirimize ne kadar yakın olursak o kadar birbirimizi tanırız. Bir olursak dimdik ayakta dururuz” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Bekbele-Akçay Yayla Yolu açılışı hep birlikte gerçekleştirildi.
CHP Heyeti daha sonra Millet İttifakı İyi Parti Denizciler Seçim Bürosunun açılışına katıldı. Yoğun katılımla miting havasında gerçekleşen açılışta ilk olarak söz alan İyi Parti İskenderun İçe Başkanı Zafer Kıvrak, millet ittifakının önemine vurgu yaparak, yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarını ve ardından genel seçimlerde, Millet İttifakını iktidara taşıyacaklarını vurguladı.
Savaş ve Şahutoğlu da yaptıkları konuşmalarda, hizmet için destek istedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş