Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’da Kurumlar Vergisi Semineri Gerçekleşti

İTSO İle İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliği ile gerçekleştirilen bilgilendirme semineri yoğun ilgi gördü.

İTSO’da Kurumlar Vergisi Semineri Gerçekleşti

Ekonomi   A+a-

TÜRMOB Eğitmeni Güler Güney’in sunumu ile ‘Kurumlar Vergisi Beyannamesinde Özellikli konular’ konulu eğitim seminerinin başında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla İSMO yönetim kurulu üyesi Leyla Eren tarafından TÜRMOB eğitmeni Güler Güney’e çiçek takdim edildi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Konuşmama başlarken tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınla Gününü kutluyorum ve bayanlarımızın iş, eğitim ve aile hayatlarında başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi Muhasebeciler Odası olarak eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Mesleğimizde mevzuatlar sürekle değişiyor. Artık işlerimizin büyük bir bölümü internet ve dijital ortamdan yürütüyoruz. Bu nedenle sürekli kendimizi geliştirmek ve yenilemek, dolayısıyla eğitim almak durumundayız. Bu nedenle Meslektaşlarımızı konunun uzmanları ve en yetkili eğitmenleri tarafından düzenlediğimiz seminerlerle bilgilendiriyoruz” dedi. İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “Son günlerde özellikle kalp krizi sonucu bir çok meslektaşımız hayatını kaybetti. Bu vesile ile hayatını kaymeden meslektaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyoruz. Çok stresli ve sıkıntılı olan mesleğimizde bir de mevzuatlar eklenince işimiz oldukça zorlaşmaktadır. Tüm bu sıkıntı ve zorluklara rağmen mükelleflerimize en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde el birliği ile çalışmamız gerekir. Oda olarak 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftasını da birlik ve beraberlik içerisinde dolu dolu kutladık. Bu birlikteliğimizin devam etmesi temennisiyle eğitim seminerimizden istifade etmenizi temenni ediyorum” dedi.
Seminerde sine vizyon destekli olarak TÜRMOB Eğitmeni Güler Güney ‘Kurumlar Vergisi Beyannamesinde Özellikli konular’ konusunda detaylı bilgiler verdi.
Seminer sonunda ise İSMO Genel sekreteri İbrahim Kaynar, TÜRMOB Eğitmeni Güler Güney’e verdiği eğitimden ve katkılarından dolayı plaket takdim etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar