Skip Navigation Links

Bekir Altan: “Payas OSB’de Kadınlarımızda Çalışacak”

Cumhur İttifakı Payas Belediye Başkanı ve Adayı Bekir Altan Payas ilçesinde MHP ve Ak Parti Kadın Kolları tarafından

Bekir Altan: “Payas OSB’de Kadınlarımızda Çalışacak”

Payas   A+a-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Başkan Bekir Altan önemli açıklamalarda bulunarak Organize Sanayi Bölgesinde yeni açılacak fabrikalara bayanlarında iş imkanı bulacağını söyledi.
Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Kadın Başkanı Hilal Bilir ”Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Dünyanın her yerinde kadının anıldığı, bir gün. Biliyoruz ki, kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadının ilerlemesi sosyal adaletin bir şartı olmakla birlikte sadece bir kadın sorunu değildir. Bu konu, sürdürülebilir, adil ve kalkınmış bir toplumu inşa etmenin tek yolu olup, politik, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel güvenliği başarmanın da ön koşuludur. İleri bir toplum için, kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan faydalanabiliyor olmaları dolayısı ile büyük önem taşımaktadır" dedi.
 
Kültür Merkezinde yapılan programa Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Abdullah Bozatlı, Genç MÜSAİD Başkanı İlyas Uğur Çelebi, MHP İlçe Başkanı Adem Akyürek, Ak Parti İlçe Başkanı Veysi Güler ve yüzlerce bayanın katılımıyla gerçekleştirildi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet