Skip Navigation Links

Şahutoğlu; “Her Güzel Eserin Arkasında Mutlak Suretle Kadın Vardır”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, eşi Cavide Şahutoğlu ile birlikte

Şahutoğlu; “Her Güzel Eserin Arkasında Mutlak Suretle Kadın Vardır”

Politika   A+a-

partisinin kadın kolları tarafından, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen basın açıklamasına katıldı.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz ve yönetimi ile partililerin de katılım gösterdiği basın açıklamasında ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Mansuroğlu; “31 Mart’tan sonra baharın hepinizin evine gelmesi temennisiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günününüz kutlu olsun” dedi.
Daha sonra söz alan İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, kadının olmadığı yerde güzelliğin olmayacağını ifade ederek; “Her güze ürünün, her güzel eserin arkasında mutlak suretle kadın vardır. Çünkü her erkeği, büyük liderleri yine kadınlarımız yetiştirmiştir.
Şiddete maruz kalan, iş, sosyal ve siyasal hayatın dışına itilme girişimlerine karşı biz son derece dik ve karşı duruş sergiliyoruz. Mutlak suretle kadın ve erkeğin eşit olduğu bir Türkiye özlemi içerisindeyiz, bu yüzden kadınlarımızı önemsiyoruz.
Kadınlarımıza verebileceğimiz en büyük hediye onlara verebileceğimiz sonsuz sevgi ve saygı olmalıdır. Onların hakkını teslim etme noktasında onlarla birlikte ortak bir mücadelenin içerisinde yer almaktır. B duygu ve düşüncelerle gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.
Kadın emeğinin ülkemizde son derece kötü değerlendirildiğini ifade eden CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise; “Kadınların hak mücadelesi yüzyılı aşkın bir süredir devam etmekte. Mücadelemiz zafere ulaşıncaya kadar devam edecek” dedi.
Basın açıklamasında son olarak söz alan CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz da konuşmasına 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün tarihçesini anlatarak başladı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadına verdiği önemi de kendi sözleriyle hatırlatan Korkmaz; “Kadın cinayetlerinin, kadına şiddetin, çocuk gelinlerin olmadığı, kadınlara da erkekler kadar özgürlük, fırsat eşitliği sağlanması kadına saygının olduğu bir dünya dileklerimle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutluyorum” dedi.
Milletvekili şahin ve Başkan Adayı Şahutoğlu konuşmaların ardından partili tüm bayanlara karanfil vererek günlerini kutladılar.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet