Skip Navigation Links

Canlı Bereketli Bir Karaağaç İstiyoruz

AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, seçim çalışmalarına Karaağaç bölgesinde esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Canlı Bereketli Bir Karaağaç İstiyoruz

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gök ve de Meclis Üyeleriyle birlikte Karaağaç esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, esnaf ziyaretlerinde hayırlı işler, bol kazançlar diledi ve seçildikleri takdirde esnafların mutlu, huzurlu, canlı, hareketli bir dönem yaşayacaklarını anlattı.
Başkan Bozkurt, bir çok esnafı ziyaretinde projelerinden kısaca bahsederek, ilçeyi tüm mahalleleriyle hak ettiği yere getirmek gayretlerini ifade etti.
Nüfus yoğunlunun yanı sıra, restoran ve eğlence sektörünün yoğun olarak bulunduğu Karaağaç bölgesinin çevre ilçelerden de yoğun ilgi gördüğünü hatırlatan Başkan Bozkurt, “yolları yapılmış, çukur ve çamurdan kurtarılmış, aydınlatmalarıyla kent mobilyaları, sosyal tesisler ve modern bir kent görünümüne kavuşturmak adına tüm projelerimizi hazırladık. 1 Nisan sabahı tüm projeleri hiç vakit kaybetmeden hayata geçireceğiz” Dedi.
Esnaf gezisi sonrası açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt,
Bizleri hoşgörü, saygı ve sevgi ortamında karşılayan ve ağırlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederken, Karaağaç bölgemizde tüm mahallelerimiz sorunlarından kurtulacak, canlı ve hareketli, bereketli bir dönem yaşayacak…
Biz çalışacağız hizmetlerimiz konuşacak… “ dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet