Skip Navigation Links

Hazırladığımız Dosya ile Proje Sunumu Aynıydı!

Necim Bozkurt’un ziyaretinde samimi bir itirafta bulunan ARİAD Başkanı Adnan Ağır:Hazırladığımız Dosya ile Proje Sunumu Aynıydı!

Hazırladığımız Dosya ile Proje Sunumu Aynıydı!Web
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un ziyaretinde samimi bir itirafta bulunan ARİAD Başkanı Adnan Ağır:
 
Hazırladığımız Dosya ile Proje Sunumu Aynıydı!
 
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçenin önemli sivil toplum kuruluşlarından Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD)’ı ziyaret etti.
Aynı zamanda Arsuz İçin Ortak Akıl Çalıştayı’na da katılan ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kuruluyla projelerini paylaşan ve çalıştayda verdikleri dosyanın ayrıntılarını paylaşan Necim Bozkurt, katkılarından dolayı Adnan Ağır ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Arsuz’u mutlu ve huzurlu bir geleceğe Ortak Akıl’la taşımak amacıyla iki tarafın da hazırladığı projelerin birbirine çok benzediğini ve birbirini tamamladığını belirterek ziyaretlerinden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.
Adnan Ağır, Arsuz İçin Ortak Akıl Çalıştayı fikrinin çok önemli olduğunu ve yürekten desteklediklerini belirterek, dosyalarını imzalı ve mühürlü vermelerinin sebebi olarak “Söz uçar yazı kalır” atasözüyle açıkladı.
Adnan Ağır elinde dosyasıyla katıldığı çalıştayda, AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un projelerini izlerken, yanındaki arkadaşlarından “Bu projeler hepsi aynı. Sen buradan mı kopya çektin?” diyerek espri yaptıklarını samimi bir dille ifade etti.
Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, göreve gelir gelmez kısa, orta ve uzun vadede yapılacak projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirirken, çalıştayda talep edilen sorunların çözümü ve projeleri de dosyalarına eklediklerini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hazırladığımız Dosya ile Proje Sunumu Aynıydı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet