Skip Navigation Links

Necim Bozkurt’un Başkanlığı’nda Bize Uyku Haram!

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz’u Ortak Akılla yönetmek arzusunda kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi

Necim Bozkurt’un Başkanlığı’nda Bize Uyku Haram!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz için Ortak Akıl Çalıştayı’nda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un projelerini ve halka vaatlerini izlerken heyecanlandığını, bir milletvekili olarak ürktüğünü, tuttuğunu koparan, ısrarcı ve istediğini almadan bırakmayan bir belediye başkanı olacağı için esprili bir üslupla son sözü söyledi:
 
Necim Bozkurt’un Başkanlığı’nda Bize Uyku Haram!
 
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz’u Ortak Akılla yönetmek arzusunda kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Gümüş Otel’de Arsuz için Ortak Akıl Çalıştayı düzenleyen Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, ilçenin tüm mahallelerinden katılımın yoğun olduğu çalıştayda net bir mesaj vererek, “Arsuz’u hep birlikte güzel, mutlu ve huzurlu yarınlara elele taşımak için herkesin görüşü benim için önemlidir. Hedeflerine emin adımlarla koşan bir Arsuz’da yapılacak çok iş varsa eğer, bugüne kadar çözüm bekleyen onlarca sorun varsa eğer, halkın onlarca talep ve beklentisi varsa eğer, biz de ilçemizi tüm mahalleleriyle birlikte kucaklamak kararlılığımızı ifade ediyoruz ve herkesin yönetimde pay sahibi olduğu bir anlayışı hakim kılmak istiyoruz” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, muhtarlar ve muhtar adayları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kanaat önderlerinin katıldığı çalıştayda onlarca projenin sunumu da yapıldı.
Arsuz için Ortak Akıl Çalıştayı ve Proje Sunumu törenine katılan herkese teşekkür eden AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, herkesin fikirlerinden istifade etmek kararlılıklarına dikkat çekti. Arsuz’un geleceği ve kalkınması için devlet ve büyükşehir yatırımlarının önemine vurgu yapan Necim Bozkurt, Ortak Aklın hakim olduğu bir anlayışa katkı veren herkesin görüş ve düşüncelerinin dikkate alınacağının altını çizdi.
 
Oy Verenle Vermeyen Ayrımı Yapmak Yok!
 
Arsuz için Ortak Akıl Çalıştayı ve Proje Sunumu töreninde konuşma yapan AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı proje hırsızlığı yapmak ve vaat ettiği projeleri yapmamak ve halkı ‘oy yoksa hizmet de yok’ şeklinde tehdit ettiği gerekçesiyle bombardımana tuttu.
Zehir zemberek bir konuşma yapan Milletvekili Abdulkadir Özel, kazandıkları hiçbir ilçede ‘oy veren-vermeyen’ ayrımı yapmadıklarına vurgu yaparak, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Derekuyu Mahallesi’nde yaptığı iddia edilen ‘Oy yoksa hizmet de yok!’ konuşmasına gönderme yaptı.
 
Sosyal Demokrat Belediyecilik Yapıyoruz…
Dünya Görüşü ve siyasi görüşlerdeki farklılıklara bakmaksızın bir karar vermek zorunluluğuna dikkat çeken Özel, herkesin insanca, örnek gösterilecek bir şehirde yaşama hakkı olduğunu ifade etti.
Özellikle Arsuz’da CHP seçmenine seslenen Milletvekili Abdulkadir Özel, “Sanat, kültür ve şehircilik konusunda çıtası yüksek insanlar. Nasıl bir şehirde yaşamak istediklerini çok iyi bilirler. Talepleri güçlüdür, inanıyorum ki hesap sormaları da çetindir. Cumhuriyet Halk Partili dostlarımdan, beş yıl önce vaat edilip de yapılmayan hizmetlerin hesabını sandıkta sormalarını rica ediyorum. Ve onlara Cumhur İttifakı’nın yapacağı belediyeciliğin sosyal demokrat bir belediyecilik olduğu müjdesini burada vermek istiyorum” diyerek ayrıntıları verdi.
 
Sahil Şeridi HBB’nin Sorumluluğunda!
Vaatederken İyi de Yapmaya Gelince Sorumluluk Yok!!!
 
Konuşmasının devamında Lütfü Savaş’a yüklenen Abdulkadir Özel, 193 Km’lik sahil bandının tamamının Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğuna dikkat çekerek, sorumluluktan kaçmakla ve sahil şeridinin yetkisi dışında olduğunu iddia etmekle suçladığı Lütfü Savaş’ı ‘Sahil Kıyı Yönetmeliği’ni hazırlamamak, müdürlük ve daire başkanlığı birimlerini oluşturmadığı için eleştirirken, “Sahil şeridiyle ilgili vaatler verirken aklın neredeydi” diye de sorusunu yöneltti.
193 Km’lik sahil şeridinde yetkisi olmadığını iddia eden Lütfü Savaş’ın hem vaatettiği plajlar, rekreasyon alanları, günübirlik tesisler inşa edebilecekken yapmadığına vurgu yaptı ve İbrahim Güler’in HBB Başkanlığı döneminde kıyı şeridinde bugüne kadar yapılmayan tüm tesislerin yapılacağını ifade etti.
 
Hatay ve Turizm Deyince Akıllara Arsuz Gelecek!
 
Arsuz için Ortak Akıl Çalıştayı’nda yaptığı konuşmada projelerinin sunumunu yapan AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, iki yıl içerisinde Hatay ve turizm dendiğinde Arsuz’un akıllara geleceğinin sözünü verdi.
Arsuz merkez ile Hatay Havaalanı mesafesini 38 Km’ye indirecek Madenli-Serinyol yolunu hizmete açacaklarını belirten İbrahim Güler, kültür merkezi, kadın yaşam merkezi, yaşlı bakımlarının ücretsiz yapılacağı huzurevi, yaşlılar için sosyal hayat projesi, düşük gelirli ve çalışan ailelerin çocukları için ücretsiz kreşler gibi onlarca projesini açıklarken, musluktan içilebilir su akacağına dikkat çekti ve su fiyatlarında yüzde 25 indirim sözü verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Necim Bozkurt’un Başkanlığı’nda Bize Uyku Haram! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet