Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pazarcılardan Şahutoğlu’na Tam Destek

“Sizinle Her şey Daha Güzel Olacak”

Pazarcılardan Şahutoğlu’na Tam Destek

Politika   A+a-

Gün doğmadan sebze ve meyve halinde pazarcı esnafıyla bir araya gelen Millet İttifak Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, esnafın ‘Kalbimiz, gönlümüz sizinle. Sizinle her şey daha güzel olacak’ şeklindeki karşılamalarıyla doping alarak güne baladı.
Günün her saati bitmeyen enerjisiyle dikkat çeken Şahutoğlu, güne yine çok erken saatte enerjik bir şekilde başladı.
İskenderun Sebze ve Meyve Hali ziyaretiyle çalışmalarına start veren Şahutoğlu, pazarcı esnafından da büyük teveccüh aldı.
“Her zaman dertlerimizi dinliyorsunuz. Biz inanıyoruz ki, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da telefonunuz ve kapınız her zaman bizlere açık olacak. Hep beraber el ele verip kazanacağız. Desteğimiz sizinle… Sizinle her şey daha güzel olacak” diyerek Şahutoğlu’nu karşılayan pazar esnafı, açık desteklerini gösterdi.
Gösterdikleri bu sıcak ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerini sunan Şahutoğlu, el birliği ve ortak akılla her sorunu çözeceklerini ifade etti.
Ziyarette İskenderun Sebze, Meyve Satıcıları ve Manavlar Odası Başkanı Münir Sürmelioğlu ile eski başkan İhsan Bilen de hazır bulundu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar