Skip Navigation Links

'Bölgemizdeki Sporu Kalkındırmak Öncelikli Projelerimiz Arasında'

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, spor camiasını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

'Bölgemizdeki Sporu Kalkındırmak Öncelikli Projelerimiz Arasında'

Spor   A+a-

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bölgemizdeki spor camiasını heyecanlandıracak açıklama Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül'den geldi.
İskenderun MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, yaptığı açıklamada, "Son yıllarda diğer yörelerde spor kulüplerinde ilerleme sağlanırken, maalesef bölgemizde kulüplerimizin içler acısı durumu beni olduğu gibi spor camiamızı da derinden üzmektedir. Sizlerin içerisinden gelen biri olarak Cumhur İttifakı adayı İbrahim Gül sözü veriyorum. Göreve gelmem halinde Bölgemizdeki spor'u kalkındırmak, yeni spor alanları ve gençlerimize 24 saat spor yapabilme olanağı yaratmak öncelikli projelerimiz arasındadır" dedi.
 
Takımlarımıza Kamp Tesisleri
Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, takımlarımızın kamp sorununu kökten kaldırmak için yaptığı girişimlerden olumlu sonuçlar alındığını belirterek, "Bir tarafı ormanlarla, diğer tarafı da denizlerle çevrili bölgemizde kamp ortamı bulunmasına rağmen, bölgemizdeki takımlarımız Antalya'ya ve Nevşehir'e giderek büyük miktarlarda para harcamaktadır. Takımlarımızın kamp sorunlarını çözmek için yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuçlar aldık. Spor Bakanlığımızın desteğiyle Güzelyayla (Soğukoluk) bölgesindeki tesislerimizi spor kulüplerimizin hizmetine açarak, etrafına da 2 adet futbol sahası yapacağız. Bu hizmetlerimiz sayesinde de bölgemizdeki spor kulüplerimize destek olacağız" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet