Skip Navigation Links

Kızılay'a Kan Veriyoruz,İskenderun'a Can Veriyoruz!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Kan bağışında bulundu;

Kızılay'a Kan Veriyoruz,İskenderun'a Can Veriyoruz!

Politika   A+a-

 KIZILAY’A KAN VERİYORUZ, İSKENDERUN’A CAN VERİYORUZ!
 
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.
Türk Kızılayına düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu belirten Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Kızılaya kan veriyoruz, İskenderun’a can veriyoruz” diyerek, Kan ve Kök hücre bağışı ile ilgili bilinci ülkemizde hep birlikte canlandırmamız gerektiğine vurgu yaptı.
Tosyalı, “Bunun seferberliğini Türkiye'nin tamamında yapmamız gerekiyor. Kızılay'a da yaptığı tüm kampanyalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 
SAHADA TAM GAZ!
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise, “Kan bağışı için öncü olmak durumundayız. İnşallah hastanelerde kan bekleyen birçok vatandaşımıza bu konuda umut olacaktır" ifadesini kullandı.
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gün içerisinde, Meclis Üyesi Adayı Seçkin Yıldırımöz ev sahipliğinde Sanayi sitesinde mahalle sakinleri ve esnafla kahvaltılı programa katılan Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve İş Bankası müdürleri ve personeliyle bir araya geldi. Program kapsamında Demir Çelik Emeklileri Derneği, Mavi Çocuk Akademisi, Yunus Emre Sağlık Ocağı, Hacı Şerif Tosyalı Sağlık Ocağı, 112 Acil, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, belediye temizlik işleri personeli, Türk Sağlık Sen, Büro Memur Sen’e ziyaret ederek, İskenderun’a dair hedef ve yönetim ilkesini anlatan Tosyalı, aynı zamanda beklenti ve talepleri de dinliyor.
 
 
‘MUTLULUK DUYUYORUM’
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, amacının İskenderun’a hizmet etmek olduğunu, bunu da bütün STK ve kurumlarla birlikte uyum içerisinde yapmak olduğunu kaydetti. Tosyalı, “Çok keyifli sohbetlerimiz oluyor. Bize gönüllerini açan, misafir eden her ziyaretten büyük mutluluk duyuyorum. Karşılıklı soru cevap şeklinde istişare ediyoruz. İnşallah el ele vererek seçim sonrasında tüm sıkıntılarımızı çözeceğiz. Her zaman ifade ettiğim bir söz var, ben Başkan olmaya değil, hizmetkâr olmaya geliyorum” açıklamasında bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet