Skip Navigation Links

Özgün İnşaat Akçalı'da Yeni Yaşam Merkezi Kuruyor..

Akçalı Beldesi'nde yapımı başlayan 'Akçalı'nın Yeni Yaşam Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor.

Ekonomi   A+a-

 
Akçalı Beldesi’nde yapımı başlayan “Akçalı’nın Yeni Yaşam Merkezi”nin inşaatı hızla devam ediyor. Beldede yapılan ilk toplu konut projesi olması bir yana, Özgün İnşaat’ın projeyi gerçekleştiriyor olması, Akçalı ve çevre beldelerden talep artışını sağladı..
 
 
Özgün İnşaat Akçalı’da Yeni Yaşam Merkezi Kuruyor..
Hatay’ın İskenderun İlçesine bağlı Akçalı Beldesi ilk toplu konut projesiyle tanıştı. Akçalı Belediyesi’nin açtığı ihaleyi kazanan bölgenin saygın ve güven veren inşaat şirketlerinden Özgün İnşaat, “Akçalı’nın Yeni Yaşam Merkezi” sloganıyla inşaata başladı.
Bölgede yaptığı inşaatların kalitesi tescilli olan Özgün İnşaat’ın toplu konutu yapıyor olması Akçalı Beldesi ve çevre beldelerde sevinçle karşılanırken, toplu konuttan yer almak isteyenler temel aşamasında taleplerini bildirmeğe başladılar.
Depreme dayanıklı, konforlu ve lüks olarak inşaatı projelendirilen toplu konutu, taahhüt edilen süreden 6 ay erken teslim etmeyi amaçladıklarını belirten Özgün İnşaat ortağı Özcan Aslan, dörder kattan oluşan 4 blokta brüt 150 metre kareden 64 daire yapacaklarını söyledi.
Bir çok sektörde faaliyet gösteren Özgün İnşaat’ın tüm branşlar için kalite belgelerini aldığını hatırlatan Özcan Aslan, OH SAS 18001:2007 Uygunluk Belgesi, ISO9001:2008 Kalite Sistem Belgesi ile ISO 14001:2004 Çevre Sistem Belgesi olan birkaç şirketten birisi olduklarına da vurgu yaptı.
Akçalı Beldesi’nde inşaatı başlayan toplu konutların özel bir proje olduğuna dikkat çeken Özcan Aslan, inşaatın her aşamasında ayrı bir özellik olduğuna vurgu yaptı.

 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet