Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Erzin Belediye Spor 0 Gebze Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, Eren Gökmen, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında oynanan ve Eren Gökmen, Muhammet Oğuzhan Öztaş ile Hakan Erkan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Gebze Spor ile 0-0 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından Erzin Belediye Spor puanını 21'e, Gebze Spor'da 22'ye çıkarttı.
 
Karşılaşma öncesinde ve sonrasında Erzin Belediye Spor'un cefakar taraftarları "31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde "Benim oyum sahipsiz Erzin Belediye Spor'a" pankartıyla sitemlerini dile getirdiler.
 
Kayra Spor Gol Oldu Yağdı 12-0
 
2018-2019 Hatay Amatör Küme (U-16) kategorisi (C) grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, adeta gol olup yağdı. İskenderun Kayra Spor, her iki yarıda atılan gollerle İskenderun Kartal Spor'u 12-0 mağlup etti. İskenderun Kayra Spor'un gollerini Seymen Katırancı (4), Mertcan Saykal (3), Mehmet Tüfekçi (2), Abdurrahman Toprak (2) ile Samet Horoz attı.
 
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Kayra Spor, (U-16) kategorisi (C) grubunda rakip fileleri 41 kez sarsarken, kendi kalesinde de hiç gol görmedi. Kayra Spor 18 puan ile grubunda lider durumda bulunuyor.
 
Karaağaç Spor Liderliğe Yükseldi
 
2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-14) ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Karaağaç Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada Karaağaç Spor, Yükseliş Koleji Spor'u 4-2 mağlup etti. Karaağaç Spor'un gollerini Arda Kök, Baran Diken, Emir Ural ile Berkay Kırılmış atarken, Yükseliş Koleji Spor Kulübünün gollerini de Yusuf attı. Alınan bu sonuçların ardından Karaağaç Spor (D) grubunda 16 puan ile liderliğe yükselirken, Yükseliş Koleji Spor kulübü de 15 puan ile ikinci sırada yer alıyor.
 
Karaağaç Spor Talasgücü İle Berabere Kalarak Fırsat Tepti
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Talasgücü Belediye Spor ile 1-1 berabere kalarak fırsat tepti.
Karaağaç Spor Kompleksinde yapılan ve Yusuf Alper Abalı, Mehmet Büyükyılmaz ile Hakan Erdaş'ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Arsuz Karaağaç Spor'un golünü 26. dakikada Ali Yıldırım, Talasgücü Belediye Spor'un golünü de 11. dakikada Durancan Çelebi (KK) attı.
Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaç Spor puanını 28'e, Talasgücü Belediye Spor'da 26'ya çıkarttı.
 
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından maddi destek olmamasına rağmen takımı ayakta tutmaya çalışan Teknik heyete yapılan küfürlü saldırı sporseverler tarafından şiddetle kınandı.
 
Hatay Takımlarının Son Durumu
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda Hatay'ı 3 takım temsil ediyor. İskenderun Belediye Spor, Adana Vefa Spor'un ligden çekilmesinden dolayı rakibini 3-0 mağlup etti. Kırıkhan Spor'da kendi saha ve seyircisi önünde İçel Spor'a 2-1 mağlup oldu.
 
Alınan bu sonuçların ardından Arsuz Karaağaç Spor ile İskenderun Belediye Spor'un 28, Kırıkhan Spor'un da 24 puanı bulunuyor.
 
Kocaeli Spor 3 Payas Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Mavi Beyazlı kip Payas Spor, puan veya puanlar almak umuduyla gittiği deplasmanda Kocaeli Spor'a, her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle rakibine 3-0 mağlup oldu.
 
Sercan Murat Gündüzler, Ertunç Kaplan ile Göker Erel'in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Kocaeli Spor'un gollerini 33. dakikada Burak Süleyman, 68. dakikada Gökdeniz Bayraktar ile 85. dakikada Sefa Narin attı. Misafir ekip Payas Spor'da 39. dakikada Gökhan Korkmaz, 82. dakikada da Cuma Ali Üzüm kırmızı kart gördüler. Alına bu sonuçların ardından Kocaeli Spor puanını 43'e yükseltirken, haftayı yenilgiyle kapatan Payas Spor'da 34 puanda kaldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet