Skip Navigation Links

Arsuz’u Farklı Kılan Güzel Tablo!

Gönülden Gönüle Kucaklaşma İşte Bu!!!

Arsuz’u Farklı Kılan Güzel Tablo!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın dünyaya örnek gösterilen hoşgörü ve kardeşlik duygusunun en yoğun yaşandığı ilçelerden birisi olan Arsuz’da, her seçim dönemi olduğu gibi 31 Mart yerel seçim sürecinde de adaylar birbirlerini ziyaret ediyor, karşılaşmalar gönülden gönüle kucaklaşmalara dönüşüyor.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un, İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve meclis üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nda yine gönülden gönüle kucaklaşmalara sahne oldu.
Yine meclis üyeleriyle toplantı halinde olan CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven ve İlçe Başkanı Faik Çekin’i ziyaret eden AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz’un en büyük güzelliği ve özelliği olan hoşgörü ve saygının en güzel örneğini sergilediler.
Sıcak, samimi ve gönülden gönüle kucaklaşma ve karşılıklı başarı dilekleriyle geçen ziyarette konuşan CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, “Arsuz’un güzelliği burada birlikte. Hatay’ın medeniyetler şehri olması, hoşgörü ve saygı ikliminin sonuna kadar yaşandığı bir şehirde yaşıyoruz. Hiçbir seçim döneminde adaylarla sıkıntı yaşamadık, yaşamayız. Arsuz’un güzelliği bu” dedi.
 
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal da yaptığı konuşmada, Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve ekibine başarılar diledi.
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt da rakibi Doktor Asaf Güven ve ekibine başarılar dileyerek, hepimiz Arsuz’u daha iyi yerlere getirmek için çalışıyor ve mücadele ediyoruz” dedi.
CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven de, geçmişten gelen dostluk ve akrabalık bağı bulunan Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a başarılar diledi ve “sandıktan kim çıkarsa tebrik ederiz” dedi.
 
 
 
 
 
Arsuz’u Farklı Kılan Güzel Tablo! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet