Skip Navigation Links

Herkesi Kucaklayacağız..

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı kapı kapı dolaşıyor, gönüllere dokunuyor;

Herkesi Kucaklayacağız..

Politika   A+a-

 HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ!
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını sahada sıkı bir şekilde sürdürüyor. Gün içerisinde HATSU, Milli Emlak, Mal Müdürlüğü, Hayırsever işinsanı Paşa Karaca, Jandarma Komutanlığı, Medipark Tıp Merkezi, Modern Evler Dolmuş Şoförleri, Türk Metal 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, Kantinciler Derneği, Korkmazlar Gıda’nın sahibi Mehmet Korkmaz, Kantinciler Derneği, TÜMSİAD ve Denizciler ile Bekbele’de ev toplantılarına katıldı.Yoğun ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yapacağı hizmetleri ve projeleri anlattı.HATSU’da çalışanlarla ve vatandaşlarla buluşan Tosyalı, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ve Hasan Bıçakçı ile görüştü. Ardından Hayırsever İş insanı Paşa Karaca ile buluşan Tosyalı, İskenderun’a katkılarından ötürü teşekkür etti. Daha sonra Hayırsever İş İnsanı Paşa Karaca’yı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İş insanları olarak İskenderun’un sorunlarına hep birlikte el atacağız. Sayın Karaca’nın fikirlerinden yararlanacağız. İskenderunumuz’u; halkımızla, iş dünyası, meslek komiteleri, STK’lar ve muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.
GÖNÜLLERE TALİBİZ!
Başkan Tosyalı, “Allah'ın izniyle kazanacağız, halk kazanacak. Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayı olarak her kesimden vatandaşımızın oyuna talibiz, bizler hizmet için varız. Nasip olursa birçok projemizi hayata geçireceğiz. Bize oyunu veren vermeyen herkesi kucaklayacağız, çünkü bizler bir aileyiz” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde yüzler gülüyor. Gittikleri her ziyarette olumlu bir hava ile karşılaşan Başkan Adayı Tosyalı “Talip olduğumuz görevin bilincindeyiz ve bu ölçüde güzel şehrimizin her sahasında varız. Gönüllere talibiz” ifadelerini kullandı.
Evdeki çocuklarla yakından ilgilenen Tosyalı, onlara oyuncak hediye ederek uzun süre ilgilendi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet