Skip Navigation Links

Sakarya Mahallesi Benim Göz Bebeğimdi

15 yıllık belediye başkanlığı döneminde birbirinden önemli hizmetlere imza attığı Sakarya Mahallesine giden

Sakarya Mahallesi Benim Göz Bebeğimdi

Politika   A+a-

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, “Sakarya mahallesi benim göz bebeğimdi. Büyük hizmetler yaptım. Ancak 2009yılında ne hikmetse beni yanılttınız” dedi.
 
Sakarya Mahallesi dolmuş durağında minibüs esnafıyla buluşan Mete Aslan “Bakın yolunuz E-5’de kesildi. Artık çarşı merkezine gitmek için ağır bakımı dolaşıyorsunuz. Ben Büyükşehir yasası çıktığı zaman avaz avaz bağırdım ama kimse tepki göstermedi. Çünkü ben biliyordum bu sorunların olacağını. Büyükşehir Belediyesi İskenderun’dan otopark ücreti alacak, gelirin yüzde 75’ini alacak sonra İskenderun halkına veya esnafına sormadan değişiklik yapacak. Olmaz öyle bir şey. Biz belediyeyi aldığımız zaman sorunlarımızı Büyükşehir belediye başkanı kim olacaksa anlatırız. Yaparsa Allah razı olsun, yapmazsa ben de demokratik hakkımı kullanırım merak etmeyin. Eğer büyükşehir belediyesi bana yetki vermiyorsa ve kendisi de yapmıyorsa ben yaparım gelsinler durdursunlar bakalım” dedi.
 
Minibüs esnafının sorunlarını dinledikten sonra onlara Sakarya mahallesinin kendisinde büyük değeri olduğunu yineleyen Mete Aslan, “Sakarya mahallesi benim kalemdi. Hiç bir mahalle bana oy vermezse sadece Sakarya mahallesinin tümü verir diye düşünüyordum. 3 dönem boyunca bu mahalleye neler yapmadık. Kapalı Spor salonu, futbol sahası, Sağlık Ocağı gibi bir çok hizmetimiz oldu. Sağlık Ocağı yaptım sabaha kadar ambulans bekletiyordum. Acil bir durumda bu mahalle sakinleri hastaneye yetişsin diye. Kalktılar orasını Sağlık Müdürlüğüne çevirdiler. Başka bir şey yapıyorum onu da başka bir işe çevirdiler. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanının oğlunun olduğu vakfa benim yaptığım binayı verdiler. Ben olsam bunlar olmazdı. Sakarya mahallesinin bana bir borcu var. İskenderun ittifakına sahip çıkmanızı istiyorum. Bu parti meselesi değil İskenderun’un meselesi” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet