Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Derman sizden oy bizden”

Şahutoğlu Gece-Gündüz Demeden Kenti Karış-Karış Geziyor

“Derman sizden oy bizden”Web
TV

Politika   A+a-

 Şahutoğlu Gece-Gündüz Demeden Kenti Karış-Karış Geziyor
Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, gece gündüz ara vermeden sürdürdüğü ziyaretlerine, bugün sabah erken saatlerinde köy pazarı ziyaretiyle başladı.
Pınarbaşı Mahallesinde kurulan köy pazarını ziyaret eden Şahutoğlu’nu sabahın erken saatlerinde karşılarında gören pazar esnafı ve vatandaşlar önce şaşırdı sonra sohbet edip bağrılarına bastılar.
Yaşadıkları sıkıntıları anlatan pazar esnafı, dermanı Dr. Yılmaz Şahtoğlu’nda bulacaklarına inandıklarını ifade ettiler.
Daha sonra çevre esnafı da gezerek hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Şahutoğlu, esnaf ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Şahutoğlu’nu kucaklayan, bağırlarına basan vatandaşlar, ‘Bizim dermanımız sensin doktor. Derman sizden oy bizden’ diyerek destek sözü verdi ve seçim sürecinde kedisine başarılar dilediler.
Köy pazarı ziyaretinde Şahutoğlu’na meclis üyesi adayları ve Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin eşlik etti.
Aday Şahutoğlu, pazar ziyaretinin ardından Ulucami Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı işler dilerken, esnaflar ve vatandaşlarda Şahutoğlu’na başarılar diledi. Esnaf gezisinde Şahutoğlu’na eşi Cavide Şahutoğlu da eşlik etti.
CHP Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bir önceki gün akşamı da Perşembe Pazarı esnafıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyip, projelerini anlattı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“Derman sizden oy bizden” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar