Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Güler: 7,5 Katrilyon para çarçur edildi

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, seçim kapsamındaki çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdürüyor.

İbrahim Güler: 7,5 Katrilyon para çarçur edildi

Politika   A+a-

Seçim çalışmaları kapsamında Reyhanlı'nın mahallelerin ziyaretler yapan İbrahim Güler, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı.
 
Reyhanlı İbrahim Güler’i Bağrına bastı
 
Reyhanlı ‘ya 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında gelen İbrahim Güler, “Hatay bizim ortak sevdamız ve hepimizin geleceği, burası benim memleketim, sizler daima benim yanımda oldunuz. Hatay beş yıl önce büyükşehir oldu, bu nedenle hizmet akışı değişti. Geçmişte ilçelerin yaptığını bu gün büyükşehir yapmak zorunda. Çünkü tüm yetki ve bütçe büyükşehirde ancak ne kerametse bu bütçe hizmete dönüştürülemiyor” dedi.
 
Reyhanlı halkı bedel ödedi
 
Güler, “Reyhanlı halkı Suriye sınırında yaşıyor. Bu nedenle hep bedel ödedik hep acı çektik. Ama bu gidişi durdurmak sizin elinizde. Siz yetkiyi verirseniz inşallah 31 Mart’tan sonra Reyhanlı’da mezarlık, okul, içme suyu, kanalizasyon, alt yapısına kadar tamamını yapacağıma söz veriyorum.”
 
 
Büyükşehir 7,5 Katrilyon Parayı Çarçur Etti
 
 
Başkan adayı Güler CHP’Lİ Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a sert eleştiriler yönelterek “ Beş yıldır 7,5 katrilyon para büyükşehre aktarıldı ne yaptı?
Hiçbir şey...
İşte bu para doğru değerlendirilse Hatay uçardı. Ama hizmet yapmadı çünkü bu para çarçur edildi.
İşte bu nedenle keyfime göre değil ben her hizmeti tam yapmak için aday oldum” diyerek konuşmasını sürdüren Güler, ‘Gözlerinizde sen rahat ol biz yanındayız diyen bakışlarınızı görüyorum ve hepinize inanıyor güveniyorum.’
 
Hizmete Muhtarlar mı Engel Oldu?
 
Cumhur İttifakı HBB başkan adayı Güler, “Ne oy verdin ne hizmet istiyorsun hesabını yapan ve muhtarlara bunun hesabını soran büyükşehre soruyorum ‘’memlekette oylardan muhtarlar mı sorumlu’’?
Büyükşehrin yapacağı hizmetlere Muhtarlar mı engel oldu?
Böyle bir düşünceyi kınıyorum.
Söz konusu Hatay’sa tartışmasız biz biriz beraberiz.
 
Ben Hataylıyım Hataylı olmaktan gurur duyuyorum… Ben size Recep Tayyip Erdoğan’ın ben size Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdim desteklerinize talibim. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti kardeştir ve söz konusu vatansa şu an olduğu gibi kenetlenir örnek oluruz dedi.
Bu örnekten bir Türkiye çıkar, bu örnekten sizin desteklerinizle bir Hatay çıkar” diyerek konuşmasına son verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar