Skip Navigation Links

DSP Arsuz’da Ali Bıkmaz Sürprizi!

Demokratik Sol Parti’nin Hatay’daki yılmaz neferlerinden eski Parti Meclis Üyesi ve uzun yıllar İskenderun İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Bıkmaz

DSP Arsuz’da Ali Bıkmaz Sürprizi!

Politika   A+a-

DSP Arsuz Belediye Meclis Listesi’ne birinci sıradan girerek sürpriz yaptı.
1989 yılında Demokratik Sol Parti’de başladığı siyaset hayatında çizgisinden hiçbir zaman ödün vermeden Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in dürüstlük ilkeleri ışığında yoluna devam eden Ali Bıkmaz, dik duruşuyla ender rastlanan bir siyaset adamı olarak tanınıyor.
Tabanda çok sevilen bir isim olan Ali Bıkmaz, dürüstlüğü, tuttuğunu koparan yapısı, samimiyetiyle uzun yıllar siyasete damga vuran önemli isimlerden birisi.
2000 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi’nin İskenderun’daki fakültelerinin taşınma kararı alındığında attığı adımlarla bu girişimleri engelleyen, İskenderun’un haklarının korunmasında önemli mücadeleler veren Ali Bıkmaz, bir süredir siyasete ara vermişti.
DSP Arsuz Belediye Başkan Adayı Doktor Cafer Özenir’le birlikte Arsuz Belediye Meclis Üyeliği listesine birinci sıradan giren Ali Bıkmaz, Arsuz’a vefa borcunu ödemek için yola çıktığını söylüyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet