Skip Navigation Links

İbrahim Güler, Hatay’ın 5 Yıl Daha Kaybetmeye Lüksü Yok

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, seçim çalışmaları kapsamında

İbrahim Güler, Hatay’ın 5 Yıl Daha Kaybetmeye Lüksü Yok

Politika   A+a-

Payas Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
Bir 5 Yıl Daha Kaybetme Lüksümüz Yok
 
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, seçim çalışmaları kapsamında Payas Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MHP ve AK Parti İlçe Başkanları ve partililerin eşlik ettiği seçim ziyaretinde Güler, Payas Organize Sanayi Bölgesi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
 
Cumhur İttifakı Hatay HBB Adayı İbrahim Güler, burada yaptığı konuşmada Hatay için değer üreten, istihdam sağlayan ve ihracat yapan sanayi bölgelerinden birinde olduklarını belirtti. “Payas sanayi bölgeleriyle ve ihracatı ile güçlü bir ilçe bu nedenle Türkiye’nin gözbebeğidir” dedi.
Bir 5 Yıl Daha Kaybetme Lüksümüz Yok
 
Payas Organize Sanayi bölgesinde yaptığı konuşmada 31 Mart seçimlerini değerlendiren Güler “Hatay beş yıl zaten kaybetti. Bir beş yıl daha kaybetme lüksü yoktur.” sözleriyle dikkat çekti.
 
‘Sizlerin desteği ile sizlerden aldığımız güç ile seçime gidiyoruz’ diyen Güler,
“Büyükşehir yasası doğru kullanılsa idi büyük bir şans olacaktı. Çünkü bu yasa bir şehrin kalkınmasında, projelendirilmesinde önemli bir kanun ve fırsattır. Biz beş yıl önce büyükşehir olduk. Ne yazık ki CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi verilen imkânları hizmete çeviremedi. Devletin parasını çarçur etti ve bugün Hatay’ın her yanı hizmete aç hale getirildi.
 
Aslında çok uzun cümlelere gerek duymadan ben diyorum ki Allah’ın izni sizlerin desteği ile değişim şart, Milat 31 Mart.
 
Biz Hatay Olarak Küme Düştük
 
Cumhur İttifakı adayı Güler,”Bugün biz Cumhur İttifakı olarak seçime gidiyoruz. 24 Haziran’da yine Cumhur İttifakı ile farklı programlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidara taşıdı. Bu güne baktığımızda ise daha farklı, daha güçlü daha omuz omuza bir seçim daha yaşayacağız. Büyükşehir kanununu kapsamında Payas ve Arsuz dışında tüm beldeler kapandı. İl Özel idareler kapanırken her şeyi ve yetkileri ile büyükşehre devredildi.
 
Burada amaç tek merkezli yönetim anlayışı taşıyan büyükşehir yasası Hatay dışında tüm şehirlerde başarılı sonuç verdi. Onlar bir üst lige çıktılar biz Hatay olarak küme düştük dedi.
 
Bizim Değişime İhtiyacımız Var
 
Güler, “Bizim değişime ihtiyacımız var ve benim tek amacım Hatay’a hizmet sizlerin de sorunlarını biliyorum, ek OSB talebinizi biliyorum. Bu konuyu sizlerle birlikte gelişme noktasında ne gerekiyorsa yapacağız. Amacımız Hatay ekonomisini nasıl kalkındırabiliriz bunun istişaresini yapacağız.
 
Hatay’ı hak ettiği yere taşımak adına Rabbim bizleri mahcup etmesin biz adam gibi hizmet etmeye talibiz, vereceğiniz destekle hizmete talibim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet