Skip Navigation Links

Milli Tenisçiden Başkan Savaş'a Teşekkür

Genç yaşta tenis milli takımına seçilerek büyük başarının altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı tenisçisi Haydar Cem Gökpınar baş

Milli Tenisçiden Başkan Savaş'a TeşekkürWeb
TV

Spor   A+a-

 Genç yaşta tenis milli takımına seçilerek büyük başarının altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı tenisçisi Haydar Cem Gökpınar başarı öyküsünü paylaştı.
 
Çok erken yaşta tenise başlayan ve elde ettiği başarılarla adından övgüyle bahsettiren Haydar Cem, sergilediği üstün performansla geçen aylarda Türk milli takımına seçildi. Türk tenis tarihinde sayılı sporcunun sahip olduğu bu onura çok erken yaşta erişen Haydar Cem Gökpınar, uzun yıllar sürecek bu onuru yaşayacak olmanın haklı gururunu yaşıyor.
 
Tenise olan ilgisinin ailesinden geldiğini ifade eden başarılı tenisçi kendisine İsviçreli ünlü raket Roger Federer’i örnek aldığını ifade etti. Hayalinin Fransa Açık tenis Turnuvası’nda mücadele etmek olduğunu ifade eden Gökpınar, kendisine her zaman destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve antrenörü Mehmet Doğan’a teşekkürlerini iletti.
 
Oyuncusunun başarısı hakkında düşüncelerini paylaşan Antrenör Mehmet Doğan, “Başkanımız Lütfü Savaş’ın spor için hayata geçirmek istediği projeleri kendimize hedef olarak belirledik. Biz de başkanımızı ve şehrimizi utandırmadık. 4 yıldır bu büyük kulübün, ailenin içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkanımızın bize inancı ve desteği olmasaydı Haydar Cem’i ya da onunla beraber yetişen sporcuları bulmamız zor olacaktı. Biz başkanımızın içten sevgisini ve desteğini hissettik ve bunun sonucunda başarılı olduk. Başarı bir ekip işidir. Ve biz güzel ekibimizle bu başarıyı yakaladık. Başkanımız Lütfü Savaş ve yöneticilerimize tekrar teşekkür ederim” dedi.
 
 
 
 
 
 
Milli Tenisçiden Başkan Savaş'a Teşekkür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet