Skip Navigation Links

Velilerle İletişimin Kalitesi Yükseliş’te Zirve Yaptı

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, “Etkili Veli Seminerleri” kapsamında İletişim Uzmanı Bilal Zemin’i ağırladı

Velilerle İletişimin Kalitesi Yükseliş’te Zirve YaptıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, “Etkili Veli Seminerleri” kapsamında İletişim Uzmanı Bilal Zemin’i ağırladı.
Sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarından ve olumlu katkılarından dolayı 2005 yılı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play ödülüne layık görülen İletişim Uzmanı Bilal Zemin, 2006 yılında düzenlenen uluslararası proje yarışması olan Junior Chamber İnternational Türkiye'nin 10 Başarılı Genci yarışmasında İnsanlığa ve Gönüllü kuruluşlara hizmet kategorisinde Türkiye’nin en başarılı genci seçilmiş, 2007 yılında Japonya’da tertiplenen Dünya kongresinde Sevgi Seli Projesiyle ülkemizi temsil etme hakkı kazanmış önemli bir isim.
Etkili Veli Seminerleri kapsamında Bilal Zemin gibi önemli bir ismi ağırlamaktan, velilerle bir araya getirmekten mutluluk duyduklarını belirten Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, anlattığı oduncu hikayesiyle önemli mesajlar verdi.
Etkili Veli Seminerleri kapsamında önemli bir isim Bilal Zemin’i ağırlayan Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, neşeli, eğlenceli, ders çıkarılacak onlarca konusuyla muhteşem bir seminere daha ev sahipliği yaptı.
Ebeveyn çocuk arasındaki iletişim sorunu, kaliteli vakit geçirme konularında velileri bilinçlendiren Bilal Zemin, çoğu zaman duyguları kontrol edememenin neden olduğu öfke patlamalarının sonuçlarını da sahnede bir aile mizanseniyle gösterdi.
Sessizliğin iletişimin engelini ortadan kaldırdığı gibi sık tekrarlandığında karşıdakine de iletinin kabul edilmediği izlenimini verdiğini bildiren Zemin, en önemlisinin sonuna kadar dinleyip, yargılamadan tepki vermek, duygularını ve görüş açılarını anlamak, iletişimin kolay ve açık olmasına yardımcı olacağını anlattı.
Zemin, şöyle konuştu:
"Kızgınlık ve engellenme duygusu, farkında olunan ya da olunmayan çatışmalardan kaynaklanır. Sadece kısa süreli duygusal gerginlikleri değil, uzun süreli çatışmaları çözmek de yaşamın önemli bir parçasıdır. Bir çatışma konusu ortaya çıktığı zaman, taraflar, kendi isteğinin yapılmasına olanak verecek bir çözümde ısrar edecek yerde, her ikisi de yaratıcı bir biçimde iki tarafı da tatmin edecek bir çözüm yolu bulmaya çalışmalıdırlar. Çatışma çözme yaklaşımını uygulayabilmek için bireyin kendisini bilinçli olarak eğitmesi gerekir."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velilerle İletişimin Kalitesi Yükseliş’te Zirve Yaptı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet