Skip Navigation Links

Kutsal Topraklara Kutlu Yolculuk!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’dan kutsal topraklara giden umre kafilesini yolcu etti.

Kutsal Topraklara Kutlu Yolculuk!

Politika   A+a-

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan umre kafilesi için İskenderun Çay Mahallesi camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, umre kafilesi ve aileleri katıldı. Törende konuşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, "Çocukluğumuzun en güzel hatıraları arasında, umreye giden büyüklerimizi uğurlamak ve döndüklerinde de karşılama ziyaretlerine gitmek yer alırdı. Hacılarımızın, umrecilerimizin ellerini büyük bir inanç ve saygıyla öper ve biraz zemzem suyu içmeye can atardık. Bugün de sizleri uğurlarken, çocukluğumdaki aynı heyecanı duyuyorum" diye konuştu.
 
‘Allah Dualarınızı Kabul Etsin’
Uğurlama töreninde umrecilere tek tek hayırlı yolculuk dileyen Başkan Adayı Fatih Tosyalı, "Ne mutlu ki, annelerimiz ve bacılarımız da erkekler kadar, hatta daha fazla sayıda gidiyor. Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabe'mize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız. O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Yedi düvele karşı, hainlere karşı en büyük gücümüz iman dolu kalplerin duasıdır. İnşallah bugüne kadar yaptığınız gibi, mübarek topraklarda ve Kabe'de de dualarınızla vatanımıza, milletimize şefaat edeceksiniz, kol kanat gereceksiniz. Allah bu mübarek yolculuğunuzu hayır etsin, dualarınızı kabul etsin" dedi. Belediye Başkan Adayı Tosyalı, umrecilerin ellerini öpüp hayırlı yolculuklar diledi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet