Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜGVA Hatay “Genç Türkiye Kongresi” Çalıştayı Yapıldı

TÜGVA Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Genç Türkiye Kongresi Hatay İl Çalıştayı İskenderun Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

TÜGVA Hatay “Genç Türkiye Kongresi” Çalıştayı Yapıldı

Spor   A+a-

Düzenlenen Çalıştay öncesinde bir konuşma yapan TÜGAY Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, gerçekleştirilen çalışmanın sonuçları itibariyle çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "TÜGVA tarafından düzenlenen ve faydalı sonuçlar elde edeceğimize inandığım programda siz değerli katılımcılarla bir araya geldiğim için duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hatay’da TÜGVA tarafından gerçekleştirilen ve başta gençliğimiz olmak üzere 5 ayrı ve önemli konuda hünerlerin sergileneceği yarışma ile yeni ufuklar açılmış olacak, yeni hedefler ve idealler ortaya konulmuş olacak. “dedi.
Köklü, ”Ülkeler ile birlikte şehirlerin yarıştığı ve bizler açısından çok önemli gördüğümüz milli ve manevi değerlerin gençlerimizde canlı tutulması, günümüz ve gelecek nesillere bu milli ve manevi değerlerin eksiksiz olarak taşınması için önemli ve güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Konuşmaların sonunda okullardan öğrencilerin olduğu gruplar, sırayla belirledikleri konular hakkında fikir ve önerilerini jüri üyelerine sundu. Öte yandan, ülke genelinde gerçekleştirilecek çalıştaylarda dereceye girecek öğrenciler ise yurt dışı gezilerle ödüllendirilecek.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş