Skip Navigation Links

Kaymakam Yönden'in Eğitim Hassasiyeti

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü ile Hatay Valiliği tarafından verilen talimat gereğince uygulanmakta olan

Kaymakam Yönden'in Eğitim Hassasiyeti

Eğitim   A+a-

“Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” İskenderun’da düzenli olarak gerçekleştirilmekte olup, devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapıldı.
İskenderun Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi ev sahipliğinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı hazır bulundu.
Kaymakam Yönden, hoşsohbet ortamında bir araya geldiği okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve mahalle muhtarına tek tek söz hakkı vermek suretiyle, onları dikkatle dinledi.
İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan İskenderun Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Kadiriye Yırtıcı tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının akabinde, civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, çok yönlü bir değerlendirme yapıldı.
Kaymakam Yönden, okullarımızın sorun ve ihtiyaçları başta olmak üzere, okulun başarı ortalaması, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim durumu, dersliklerin ve araç-gereçlerin durumu, ek kurs hizmetleri ve okul aile birliği faaliyetleri hakkında da bilgiler alarak, fikir teatisi yaptı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet