Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Haftanın Spor Haberleri

Bu hafta mücadele eden takımların maç sonuçları

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

Silivri Spor 1 Erzin Belediye Spor 1
 
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden ve maddi imkansızlıklar içerisinde kıvranan temsilcimiz Erzin Belediye Spor'un Teknik Direktörü Erzin Aka ve futbolcularının onurlu mücadelesi devam ediyor. Erzin Belediye Spor, İstanbul Silivri ilçe stadında yapılan karşılaşmada Silivri Spor ile 1-1 berabere kalarak kentine 1 puan ile dönüyor. Yücel Büyük, Ertan Başdağ ile Kerem Kalkan'ın yönettiği karşılaşmada Silivri Spor'un golünü 45x1. dakikada Halil uysal, Erzin Belediye Spor'un golünü de 66. dakikada Berkant Taşkıran attı.
 
Onurlu Mücadelenin Hakkı Nasıl Ödenecek
 
Özellikle son 3 yıldan bu yana maddi açıdan yüzü hiç gülmeyen Erzin Belediye Spor'un düşmesi halinde bölgemizin neler kaybedeceğini bilmeyen bürokratlar ve iş adamların ne zaman destek vereceği merak konusu. Bu takım amatör ligine düştüğünde 7-8 milyon harcarsanız dahi tekrar profesyonel lige çıkmak hayal olur. Gelin yol yakın iken gereken desteği verin ki, bölgemizin takımı Erzin Belediye Spor buhar olup kaybolmasın.
Emekçilere gelince. Erzin Belediye Spor Teknik Direktörü Ersin Aka ve talebelerinin haklarının nasıl ödeneceğini merak etmekteyiz.
 
 
Aksaray Belediye 2 Kırıkhan Spor 0
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor Aksaray Dağıstan stadında yapılan karşılaşmada ev sahibi Aksaray Belediye Spor'a 2-0 mağlup oldu. Burak Kamalak, Hasan Bostan ile Salih Burak Demirel'in yönettiği karşılaşmada Aksaray Belediye Spor'un gollerini Enes Soy ile Meye attı. Alınan bu sonucun ardından Aksaray Belediye Spor puanını 40'a çıkartırken, haftayı yenilgiyle kapatan Kırıkhan Spor'da 24 Puanda kaldı.
Her iki takım sahaya el ele, Kol kola çıkarak taraftarları beraber selamladılar.
 
İçel Spor 1 Arsuz Karaağaç Spor 0
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden diğer temsilcimiz Arsuz Karaağaç Spor, Mersin stadında yapılan karşılaşmada İçel Spor'a 1-0 mağlup oldu. İçel Spor bu sonucun ardından puanını 35'e yükseltirken, Arsuz Karaağaç Spor'da 27 puanda kaldı.
 
Payas Spor 1 Diyarbekir Spor 0
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor'da bölgemizin başarılı ve sevilen Teknik Direktörlerinden Mehmet Seçkin'in talebeleri Play-Off'a göz dikti. Mavi Beyazlı ekip Payas Spor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan karşılaşmada Diyarbekir Spor'u 1-0 mağlup etti. Önder Turgay Demirdek, Harun Öztekin ile Fatih Deveci'nin yönettiği karşılaşmada ev sahibi Payas Spor'un golünü 68. dakikada Ahmet Baykal attı.
 
Alınan bu sonucun ardından Payas Spor, puanını 34'e çıkartarak puan cetvelinin 6. sırasında bulunurken, haftayı yenilgiyle kapatan Diyarbekir Spor ise 29 puanda kaldı.
 
 İskenderunlu Veteranlardan Gol Şov 8-0
 
Turuncu Mavili ekip İskenderunlu Veteranlar spor kulübü edata gol şov yaparak rakibi Osmaniye Düziçi Veteranlar takımını her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderunlu Veteranlar takımını farklı galibiyete taşıyan golleri Fatih Güler (2), Selami Ömür Arpaçayır (2), Hüseyin Ateş, Sedat Kayman, Zeyni Altuğ ile Şehmuz Yavuz attı.
 
 
Turuncu Mavilileri galibiyete taşıyan golleri Erdal Onaylı ile Mustafa Yıldız atarken, taraftarların yoğun destek verdiği İzzetin Özer güzel futbol oynamasına rağmen, penaltı atışında topu dışarı attı...
 
İskenderun Belediye Spor 2 Kapadokya Göreme Spor 1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, havaların aşırı derecede yağan yağmur nedeniyle 5 Temmuz stadının drenaj sorunu nedeniyle Kapadokya Göreme Spor karşılaşmasını dış sahaya oynadı.
 
Trbünlerin yetersiz kalmasından dolayı çok sayıdaki taraftarların dışarıdan izlemek zorunda kaldığı karşılaşmada İskenderun Belediye spor, Kapadokya Göreme Spor'u 2-1 mağlup etti.
Metehan Akyürek, Mustafa Güçer ile Nurullah Buğa'nın yönettği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor'un gollerini 30. dakikada Erdal Onaylı, 39. dakikada da Mustafa Yıldız atarken, misafir ekip Kapadokya Göreme Spor'un golünü de 57. dakikada Mehmet Becerir attı. Sahayı dolduran taraftarların yoğun destek verdiği İskenderun Belediye Spor'un orta daha oyuncusu İzzettin Özer güzel futbol sergilemesine rağmen, 43. dakikada penaltı atışında topu dışarı attı.
Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor puanını 25'e yükseltti. Maçın bitiş düdüğünün ardından İskenderun Belediye Spor, galibiyet sevincini taraftarlarıyla kutladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar