Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’u Özlediği Turizm Altyapısına Kavuşturucağız

AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, Arsuz’da mahalle ziyaretlerine katıldı.

Arsuz’u Özlediği Turizm Altyapısına KavuşturucağızWeb
TV

Arsuz   A+a-

 AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, Arsuz’da mahalle ziyaretlerine katıldı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Arsuz’un bir çok mahallesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluşan Sara Gök’e, Arsuz Kadın Kolları Başkanı Leyla Aslan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Mahalle ziyaretlerinin ardından AK Parti Arsuz İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’la bir araya geldi.
İlçe Teşkilatı’nda seçim sürecinde çalışmaları değerlendiren Sara Gök, İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un çalışmalarına her zaman destek olacaklarını, Arsuz’un çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Ziyarette Kadın Kolları İl Başkanı Sara Gök’ün mahalle ziyaretleri yaparak verdiği katkıya teşekkür eden Bünyamin Nal ve Necim Bozkurt, Arsuz’da belediyeyi alacaklarını belirterek halkın teveccühünün yüksek olduğunu ifade ettiler.
Mahalle gezilerinde edindiği izlenimi paylaşan AK Parti Hatay Kadın Kolları Başkanı Sara Gök şöyle konuştu: “Ülkemizin özellikle de Arsuz’un demografik yapısına uygun her kesimden hanım arkadaşlarımızı görmek bizi mutlu etti. Uyum içinde çalışma sergilendi ki, bugün her kesimden ailelerin ziyaretlerine gittik çok güzel karşılandık. Ak Parti Arsuz Belediye Başkan adayımız Necim Bozkurt ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Güler’e büyük bir özlemle, hayranlıkla bekleniyor ki; amcalarımızın, teyzelerimizin, kardeşlerimizin Devletimizin yapmış olduğu hizmetlerle ve yapılacak olan bekledikleri, özledikleri hizmetleri sıralarken kadınlarımızın en çok dikkatimizi çeken Sayın Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Güler’in de söylediği gibi kadınlarımız meslek edindirme kursları istiyor. Özellikle köylerde bu tür kursların ihtiyaç olduğu kendilerini yetiştirme ve ailelerine destek olmak için meslek edindirme kursları istediler. Gençlerimizin istihdam konusuyla ilgili beklentileri var. Biz bunları başkanımıza ileteceğiz. Çözüm noktasında bizlerin müdahale olup da anında çözebildiğimiz konularla alakalı tabiki de devletimizin bize sunmuş olduğu imkanları seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın beklentileri yol, çamur, çöp, işsizlik sorununun olduğu Arsuz’a Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Güler’in projelerinden bahsettik. Arsuz’un tek eksiği Büyükşehir Belediyesinin burada hizmet yapmaması. Arsuz halkına elimizden gelen ne varsa hizmet adına onların gönlüne girmek adına sonuna kadar buradayız. Yerel seçimler 31 Mart Hatay’ın miladı olacak. Hep birlikte Hatay halkı olarak Hataylıların hak ettiği yere gelmesi için herkes elinden geleni yapacak davamız uğruna memleketimiz uğruna ve memleket sevdalıların bir arada buluştuğu bir tarih yazacağız. Arsuz’un 24 Haziran’da yapmış olduğu başarı kazanmaya çok yakın.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’u Özlediği Turizm Altyapısına Kavuşturucağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar