Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Down Sendromlu Çocukların Sevgililer Günü Kutlaması

14 Sevgililer Gününü down sendromlu çocuklar ile kutlayan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,tüm engellilerin sevgi ile aşılabileceğini belirtti

Down Sendromlu Çocukların Sevgililer Günü Kutlaması

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Down Cafede düzenlenen 14 Şubat Sevgililer günü kutlama programına eşi +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ile birlikte katıldı.
Down sendromlu çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Seyfi Dingil,” tüm engeller sevgiyle aşılır.Down sendromlu ve engelli bireylerin tek ihtiyacının sevgidir.Dolayısı ile bizlerde bu kardeşlerimizi çok seviyoruz ve her daim onların yanında olduk olmaya devam edeceğiz.Düzenlenen etkinliğe katıldığımız için çok mutluyuz.Onların gözlerindeki ışığı kalplerindeki berraklığı görünce bizlerde mutlu oluyoruz” dedi.
+1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ise Down sendromlu çocukların her zaman yanlarında olduklarını belirterek,”Böylesine anlamlı bir etkinliğe katıldığımız için çok mutluyuz. Sevgi her engeli aşar diyoruz. Her down sendromlu çocuk bizim için çok değerlidir. 14 Sevgililer Günü kutlu olsun “diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar