Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mhp Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin STK'ları Ziyaret Eti

Keskin; 'Sivil Toplum Kuruluşlarıyla El Birliği İçinde Bir Yönetim Anlayışı Sergileyeceğiz'

Mhp Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin STK'ları Ziyaret Eti

Politika   A+a-

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi'nden Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin'e ziyaretlerinde MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri ile Milletvekili Danışmanı Kaan Mehmet Tarhan eşlik etti.
İlk ziyaretini Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün'e yapan MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin burada esnafın içinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve ilçe ekonomisine yön veren esnafın rahatlatılması için atılması gereken adımlar hususunda görüş alış verişinde bulundu.
Daha sonra Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Yönetimini ziyaret eden MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin burada da gündemde olan Belediye Tanzim Satış Mağazaları konusunda görüş alış verişinde bulundu.
Uygulamanın üreticiyi rahatlatmak amacı taşıdığını belirten MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin bunun esnafı mağdur etmesini önleyecek bir düzenleme içerisinde hayata geçirilmesi konusunda her zaman sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleriyle istişare içerisinde olacaklarını da ifade etti.
Yönetim anlayışlarının temelini sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğinin oluşturduğunu da ifade eden MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin, geçmiş dönemlerde ortaya koydukları birlikte yönetim anlayışını gelecek dönemde de uygulayacaklarını belirtti.
Ziyaretler karşılıklı iyi niyet ve temennilerle son buldu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş