Skip Navigation Links

Dörtyol, Yeni Devlet Hastanesi’ne Kavuşuyor

Türkiye'nin Teknoloji Donanımı Yüksek ve Sayılı Dijital hastanesi için inşaat sürecinin başladığını belirten bir açıklama yaptı.

Dörtyol, Yeni Devlet Hastanesi’ne Kavuşuyor

Sağlık   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, 407 yataklı Yeni Dörtyol Devlet Hastanesi ihalesini kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığını Türkiye'nin Teknoloji Donanımı Yüksek ve Sayılı Dijital hastanesi için inşaat sürecinin başladığını belirten bir açıklama yaptı.
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“407 Yataklı Yeni Dörtyol Devlet Hastanesi Yatırımının Yüklenicileri Olan "Dört K İnşaat ve Kuzu Toplu Konut İnşaat" Firmalarına; 8 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Sözleşmeye İstinaden Bugün İtibariyle Yer Teslimi Gerçekleştirilmiştir.
Şimdiki Dörtyol Devlet Hastanesinin Doğu Yakasında 30 Dönümlük Arazi Üzerine İnşa Edilecek Olan Yeni Hastanemizin Saha Sınırları Çizilmiştir. Ve Yer Tesliminin Yapıldığı Yüklenici Firmalar, Sözleşmeye İstinaden Bu Hafta İtibariyle Şantiye Çalışmalarını Başlatmıştır.
Yeni Dörtyol Devlet Hastanemizle Alakalı Ok Yaydan Çıkmıştır.
Bu Devasa Sağlık Yatırımının Hayata Geçmesiyle Birlikte Hemşerilerimiz Türkiye'nin Teknoloji Donanımı Yüksek ve Sayılı Dijital Hastanelerinden Biri Olacak Olan Yeni Dörtyol Devlet Hastanemizde Sağlık Hizmeti Alacaktır.
1.03.2021 Tarihinde Anahtar Teslimi Yapılacak Olan Tam Teşekküllü Modern Devlet Hastanemizin İlçemize ve Bölgemize Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Diliyorum. “
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
Mazlum 5 Kasım 2019 Salı
Temizlik elemanı olarak iş başrusunda bulunmak istiyorum
Kadir 28 Haziran 2019 Cuma
Harita teknikeri olarak iş başvurusunda bulunmak istiyorum
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet