Skip Navigation Links

Arsuz’da Çözümün Adı Necim Bozkurt…

Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Arsuz’da Çözümün Adı Necim Bozkurt… Web
TV

Politika   A+a-

Arsuz Nardüzü Mahallesi sakinlerinden onlarca aile Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a tam destek verdiklerini belirterek, bölge halkına da mesaj verdiler:
Arsuz’da büyük bir umut ve heyecan yaratan Necim Bozkurt’un adaylığı, tüm mahallelerde olduğu gibi Nardüzü Mahallesi sakinlerinde de büyük etki yarattı.
 
Nardüzü Mahallesi sakinlerinin bir araya geldiği kalabalık toplantıda, Necim Bozkurt’a açık destek verildi.
Toplantıda konuşan vatandaşlar, uzun yıllardır Nardüzü ve Karaağaç Mahallelerinin ihmal edildiğini, bir çok hizmetten mahrum bırakıldıklarını söylediler.
 
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’un ailelerle bir araya geldiği toplantıda, vatandaşlar projeleri, kısa orta ve uzun vadede uygulanacak, Arsuz’u çıkmaz sokaktan kurtaracak yol haritasını dinlediler.
Samimi ve sıcak bir sohbet havasında geçen toplantıda konuşan Necim Bozkurt, uzun yıllardır kısır bir döngü içerisinde kalan Arsuz’u hak ettiği yere getirmek için devlet yatırımlarının şart olduğunu hatırlatarak, ilçe belediye başkanlığının kısıtlı imkanlara sahip olduğu için de büyükşehir belediyesiyle koordineli çalışmanın önemine vurgu yaparak, hem Arsuz ilçe belediye başkanlığı hem de Hatay büyükşehir belediye başkanlığı için AK Parti’ye destek istedi.
Her yaş grubundan vatandaşları bir araya getiren Mehmet Turaç ve Kenan Konur, belediyecilik tecrübesiyle umut olan Necim Bozkurt’u onlarca aile bir araya gelerek destekleme kararı aldıklarını ifade ettiler.
 
Arsuz’a devlet yatırımlarının gelmesi, ilçenin çıkmaz sokaktan kurtulması, yatırımcıların Arsuz’u tercih etmesi için atılan adımları haberlerden ve sosyal medyadan takip ettiklerini belirten Kenan Konur, uzun yıllardır içler acısı halde bulunan Nardüzü Mahallesi yolları, altyapı sorunu, elektrik kesintileri, içme suyu kesintileri gibi bir çok sorunlarının bulunduğuna dikkat çekerek, sorunların çözümü için bugüne kadar muhatap bulamadıkları için Necim Bozkurt’la yola devam etme kararı aldıklarını ifade etti.
Sorunları dinleyip dillendiren değil çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı istediklerini belirten Kenan Konur, devletin tüm kurumları nezdinde sorunları çözüme kavuşturacak yegane isim olarak Necim Bozkurt’u gördüklerini ve onlarca aile olarak AK Parti’ye oy verme kararı aldıklarını söyledi.
Arsuz’da Çözümün Adı Necim Bozkurt…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet