Skip Navigation Links

Kan Verene Gül ‘Ü’ Verin!

Kan Verene Gül ‘Ü’ Verin! Sloganıyla, 14 Şubat Sevgiler Gününde Kızılay Kan Merkezinde kan verme etkinliği yapmaya hazırlanan

Kan Verene Gül ‘Ü’ Verin!

Yaşam   A+a-

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü yine gençler için farkındalık yaratan bir etkinlikle sahaya iniyor.
Türk gençliğinin her zaman sağlıklı yaşam bilinci ile hareket ettiğine inanan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, kış aylarında yaşanan kan bağışındaki düşüş sebebi ile büyük çaplı ve kalabalık bir kan verme etkinliği düzenleyecek. 14 Şubat Perşembe saat 14.00 itibari ile gerçekleşecek olan kan verme etkinliğinde “Kan Verene Gül ‘Ü’ Verin” sloganı ile kan vermeye gelenlere gül dağıtıp gülümsetmeyi amaçlayan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü hummalı bir hazırlık aşaması geçiriyor.
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“ Bizler Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin her zaman vatanları zor durumda olduğunda elini taşın altına koymasını bilen ve bunun için harekete geçen bir gençlik olduğunu biliyoruz. Bu nedenle kış mevsiminde düşüş yaşanan kan bağışlarındaki kan ihtiyacını gidermek adına İskenderun Gençliğini Kan bağışına davet ediyoruz. 14 Şubat sebebi ile kan veren gençlerimize gül dağıtarak da gülümsetmeyi hedefliyoruz. Daha önce Bayırbucak Türklerine yaptığımız yardımlarda ve Zeytindalı Harekatında “Afrin Yolunda Bir Bayrak” projemizde binlerce bayrak toplamak için koşturan gençlerimizin, bu kez de kan bağışlamak için gereğini yapmaktan geri durmayacağından eminim. Bunun için İskenderun ve çevre ilçelerdeki tüm gençlerimizi 14 Şubat Perşembe saat 14.00’te Türk Gençliğine yakışır bir şekilde kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet