Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de 300 Öğrenci Sahaya Uğurlandı

İSTE’nin düzenlemiş olduğu İş Dünyası ile Entegrasyon konulu panel, öğrencileri iş dünyasıyla buluşturuyor.

İSTE’de 300 Öğrenci Sahaya Uğurlandı

Eğitim   A+a-

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu İş Dünyası ile Entegrasyon konulu panele konuşmacı olarak katıldı.
Tosyalı, iş dünyasındaki bilgi, birikim ve tecrübelerini üniversite gençleriyle paylaştı. İSTE Konferans Salonu'nda gerçekleşen panele İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan panelde konuşan İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gençlerin büyüyen Türkiye için çok önemli olduğunu savundu.
Sürekli çalışarak istihdama ve ekonomiye katkı sağlamanın gelecek Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yapan Tosyalı, "Var gücümüzle çalışmalıyız. Bizler iş dünyası olarak sürekli Üniversitemiz ile iş birliği içindeyiz. Neler yapabiliriz, sanayi ve üniversite işbirliği çıtasını nasıl daha yükseğe çıkarıp gençlerimize faydalı olabiliriz, diye yoğun uğraş veriyoruz. İnşallah iş gücümüzü daha da çoğaltıp gençlerimize hak ettiği değeri vereceğiz" dedi.
Aynı zamanda Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Fatih Tosyalı, gençlerden dua ve destek istedi. Üniversite de okuyan gençlerin İskenderun'da bulunduğu süre zarfında ikametlerini de buraya almasını isteyen Tosyalı, bunun memleketimizin geleceği için önemli olduğunu belirtti.
Konuşmanın ardından, mezun olan öğrencilere OSB Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve Rektör Türkay Dereli tarafından belgeleri takdim edildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş