Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Necim Bozkurt’a Destek Akın Akın Devam Ediyor…

Necim Bozkurt’a destek tüm mahallelerde büyüyerek devam ediyor…

Necim Bozkurt’a Destek Akın Akın Devam Ediyor… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da fark yaratan vizyonu ve belediyecilik anlayışıyla Belediye Başkan Adayı olan Necim Bozkurt’a destek tüm mahallelerde büyüyerek devam ediyor…
Necim Bozkurt’a Destek Akın Akın Devam Ediyor…
AK Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, her gün yeni katılım törenleri ve destek ziyaretleriyle gücüne güç katarken, Arsuz Belediyesi’ni kazanmak yolunda önemli adımlar atıyor.
Arsuz’un tüm mahallelerinde büyük bir destek kitlesine sahip olan Necim Bozkurt, uzun yıllardır üyesi oldukları partilerinden istifa ederek Necim Bozkurt’a belediye başkanlığı yolunda katkı ve destek vermek için AK Parti’ye üye olanların sayısı her geçen gün artıyor.
Geçtiğimiz günlerde sadece çeşitli ailelerin temsilcileriyle Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a destek ziyaretinde bulunan Ekrem Murt önderliğindeki Akçalı Mahallesi sakinleri, bu kez kalabalık bir şekilde seçim bürosunda ziyaret ederek AK Parti’ye geçtiler.
Ekrem Murt, sadece AK Parti’ye üyelik yapmakla kalmadı, aynı zamanda Belediye Meclis Üyelik başvuru dosyasını da İlçe Başkanı Bünyamin Nal’a verdi.
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz Belediyesi AK Parti’li Meclis Üyesi Özcan Aslan, AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Sinan Kirmit’in de bulunduğu toplu katılım töreniyle AK Parti’ye üye olan Ekrem Murt önderliğindeki yaklaşık 100 kişi, Arsuz’da Necim Bozkurt’la seçimi kazanmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ettiler.
Şahsına verilen rdesteğe ve AK Parti’ye üye olarak güç veren Ekrem Murt önderliğinde üye olan Akçalı Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Arsuz Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt, Arsuz’a kazandırılmak istenen devlet yatırımlarının sözünü bölge milletvekillerinden ve partinin üst düzey yetkililerinden aldığını söyledi.
Arsuz’un çıkmaz sokaktan kurtulması için Arsuz-Samandağ yolunun açılması için tüm çalışmaların tamamlandığını belirten Necim Bozkurt, “Arsuz Samandağ yolunde çalışmaların en kısa sürede başlaması için Güvenlik Bölgesi kararı alınarak ödeneği çıkarıldı ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde ihalesi yapılacak. Çalışmaların Arsuz tarafından başlaması için özel rica da bulunduk. Çok kısa süre içerisinde çalışmalara başlanarak Arsuz’un turizm hedeflerine giden yolda önemli bir sorunu çözmüş olacağız. Yolun açılmasıyla birlikte turizm otel zincirleri şirketlerin ilçemizi tercih etmeleri mümkün olacak. İlçemizde 5 yıldızlı otellerin kurulmasıyla birlikte işsizliğe de çözüm üretmiş olacağız” dedi.
Necim Bozkurt, Arsuz Samandağ yolunun, çalışmaları devam eden Marina projesine ve ardından da 5 yıldızlı otel yatırımlarına vesile olacağını belirterek, tarımla geçimini sağlayan bölge halkının ileriki yıllarda suluma suyu sorunu yaşamaması için bir sulama göleti hazırlığı içinde olduklarını da müjdeledi.
AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal da yaptığı konuşmada, partiye üyeliklerini Ekrem Murt önderliğinde yaptıran Akçalı Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, Arsuz Belediyesi’ni almak için kararlı ve etkin bir çalışma içinde olan herkese teşekkür etti.
AK Parti’ye yoğun katılımın liderliğini Akçalı Mahallesi’nde yapan Ekrem Murt, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, Arsuz Belediyesi’nin kazanılması yolunda her türlü çalışmayı yapacaklarının sözünü verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Necim Bozkurt’a Destek Akın Akın Devam Ediyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar