Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhtar Çakır 'Vatandaşlar HATSU'dan Memnun'

HATSU, esnaf ve vatandaşlar tarafından gelen şikâyetlere hızlı bir şekilde müdahale ederek sorunları gideriyor.

Muhtar Çakır 'Vatandaşlar HATSU'dan Memnun'Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), esnaf ve vatandaşlar tarafından gelen şikâyetlere hızlı bir şekilde müdahale ederek sorunları gideriyor.
 
Yağmur yağışları sonrasında yol üzerinde biriken yağmur suları ile altyapıda oluşan kötü koku ve tıkanıklıkları gidermek adına verilen mücadelenin Hatay genelinde devam ettiğini vurgulayan Genel Müdürlük, İskenderun ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan esnaflar tarafından ALO 185 HATSU Çağrı Merkezine yapılan bildirimler sonrasında çalışma başlatılarak yağmur sorununun giderildiğini aktardı.
 
Yağmur suyu birikintilerini gidermek amacıyla yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiren HATSU, iş yerlerinin önünde biriken suların deşarj edilmesini sağlamak amacıyla 150’lik borular ile ana muayene bacasına bağlantı yapıldığını ve ızgara yerleştirildiğini bildirdi.
 
Yapılan çalışmadan dolayı mahalle sakinlerinin memnuniyetini dile getiren Süleymaniye Mahalle Muhtarı Cevat Çakır, “Mahallemizde oluşan arızaları mahalle sakinleri ve bizler HATSU’ya bildiriyoruz. Ekipler anında gelip arızaları gideriyorlar. Bu konuda bende teşekkür ediyorum. Vatandaşlar HATSU’dan ve yapılan çalışmalardan memnunlar” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
Muhtar Çakır
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş