Skip Navigation Links

Makama Değil, Hizmete Talibiz!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Denizciler halkıyla buluştu.

Makama Değil, Hizmete Talibiz!

Politika   A+a-

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yoğun tempoyla geçen seçim turlarını Denizciler’de sürdürdü.
Gittiği her yerde büyük destek gören Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde Hatay Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık, Hassalılar Derneği Başkanı Osman Polat ve Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç’i ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinledi.
Ardından Denizciler’de muhtar aday adaylarıyla buluşan Tosyalı, Erzurumlular Derneği, 27 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi, Kırıkhanlılar Derneği ve ardından ev ziyaretlerinde bulundu.
“Gönül belediyeciliği için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diyen Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti aktardı.
Tosyalı, “Bizler göreve talip olduğumuz koltuğa oturmak için talip olmuyoruz. İskenderun'u daha çok kalkındırmak için, hizmet etmek için koltuğa talibiz. Bizler bu onurlu görevi bizlere verildiği takdirde ekibimizle birlikte halkımızla sürekli istişare içinde olacağız. Bizler mevki makam için göreve talip olmadık hizmet için talip olduk. Bugün de Denizciler mahallemizde bulunan muhtarlıklarımızı, STK’larımızı, insanlarımızı ziyaret ederek istişare ettik. Ziyaretlerimizde Belediye başkanlığı görevine geldiğimizde bazı çalışmalarımızı aktardık. İlgi ve alakalarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet