Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘Sıfır Atık Projesi’ İçin İmzalar Atıldı

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında 'sıfır atık projesi' kapsamında

‘Sıfır Atık Projesi’ İçin İmzalar Atıldı

Yerel   A+a-

faaliyetlerin düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu “sıfır atık projesi" kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
PROJEYİ DESTEKLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Halkımızın yararına olacak toplumsal faaliyetlere her zaman destek olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin takdirleri ve himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan, israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini amaçlayan Sıfır Atık Projesini önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ise proje hakkında bilgiler vererek,” Çocuklara çevre bilinci aşılamak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamında İskenderun belediyemiz ile kent genelinde düzenlenecek olan faaliyetler ile ilgili işbirliği protokolü imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş