Skip Navigation Links

AK Parti HBB Adayı İbrahim Güler; Reyhanlı’da “Savaş biter Hatay güler”

“Reyhanlı seninle gurur duyuyor”, “Savaş bitecek Hatay gülecek” alkış ve sloganları arasında konuşma kürsüsüne gelen

AK Parti HBB Adayı İbrahim Güler; Reyhanlı’da “Savaş biter Hatay güler”

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, Reyhanlı’ da Cumhur İttifakı seçmen tarafından coşkuyla karşılandı.
İbrahim Güler, “Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Sağ olun var olun. Her gelişimde ayrı bir coşku var sizde. Benim de her gelişimde yüreğimde ayrı bir heyecan var. Sizinle ve sizden aldığımız coşkuyla güçlü yarınlara birlikte koşacağız. Bu güne kadar sizden aldığımız destekle Hatay’ı yeniden inşa edeceğiz, ihya edeceğiz. 31 Mart yerel seçimlerine, Cumhur ittifakı ile gidiyoruz. Cumhur ittifakı ile daha önce 24 Haziran'da beraber yürüdük. 16 Nisan referandumunda beraber yürüdük. Şimdi 31 Mart’a da Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ile beraberce yürüyor ve kampanya yürütüyoruz.” dedi.
Cumhur ittifakını anlamak istemeyenlerin bu birlikteliği göremeyeceklerini ve çözemeyeceklerini kaydeden AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, Cumhur ittifakının Hatay’da iktidara gelmesi gerektiğine dikkat çeken konuşması sık sık “İbrahim Güler geliyor Hatay gülüyor” sloganlarıyla kesildi.
İbrahim Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü: Benim memleketimi hak ettiği yere getireceğiz. Bir türkü tutturmuşlar hizmetleri engelliyorlar diye. Şu anda seçim öncesi köy yolarını ve sorumluluk hizmet alanlarını dört elle sarılıp yapmaya çalışıyorlar. Daha önce engel olanlar şimdi engel mi olmuyor? Niçin engel olmuyor? HBB mecliste 2886 karar alınmış. 3 tanesi hariç hepsi geçmiş. Bu bütçeler büyükşehir belediye meclisinin onayı ile yapılıyor. Engel yok bahane var. Beceriksizlik var. Topu taca atmak var. Muhtarlarla oy pazarlığı yapmak var. Ne kadar oy verdin deneyiniz. Bunları pazarlık anlayışı yapan var. Millete hizmet etmeyi bir lütuf olarak görenler var. Bu zihniyeti bu düşünceyi sandığa gömeceğiz. Reyhanlı su problemini büyükşehirle değil AK Parti gelecek, su problemi çözülecek. Hatay devletin imkânları ile buluşacak. Büyükşehir bütçesi 7 buçuk katrilyon eski parayla 5 yılda Hatay’a ne yapıldı. Reyhanlı'ya ne yapıldı. Hiçbir şey, ben Hataylı’yım Hatay’lı olmaktan gurur duyuyorum. Reyhanlı'ya 15 ilçeye Hatay'ın tamamını Büyükşehir olarak en batısından doğusuna kadar hizmet alacak ve Biz Hatay’ı imar edeceğiz, inşa edeceğiz, İhya edeceğiz, Reyhanlı Belediyesi'nin bütün hizmet kalemleri şimdi Büyükşehir Belediyesi'nin elinde 5 yıldan bu yana Reyhanlı çok çekti. Beş yıldan bu yana ihmal edilen Reyhanlı, AK Parti ve MHP iktidarında gülecek ve hizmet alacak” dedi.
AK Parti Hatay Büyükşehir Başkan Adayı İbrahim Güler, kendisinin iki teşkilatı olduğunu belirterek “güçlü yarınlar için, gençlerimiz, çocuklarımız ve memleketimizin yarınları için 6 milletvekilimiz ile ilçe belediye başkanları ile tüm ilçe teşkilatı ile birlikte çalışacağız. Ve güzel günler bekliyor bizleri rahat olun” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet