Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hedefimiz Çağın Gereklerine Uygun Eleman Yetiştirmek

Hedefimiz Çağın Gereklerine Uygun Eleman Yetiştirmek

Hedefimiz Çağın Gereklerine Uygun Eleman YetiştirmekWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Meslek İdolünü Bulma ve Kariyer Basamağını Tamamlama İşbirliği protokolü” İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası İskenderun Şubesi Başkanı Nurettin Tabaş ile imza atıldı.
Protokol imza töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, "Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencileri bu işbirliği protokolü ile mesleklerine daha doğru kanalize olacaklardır. Odamız yönetiminin okulumuza ve öğrencilerimize sunduğu rehberlikle iş piyasasında gençlerimizin daha gerçekçi ve etkin meslek sahibi olma yolunun açılacağı söylendi. Müdürlük tarafından ülkemizin en önemli meselesi olan Mesleki Eğitimi ön planda tutuyoruz. İskenderun yerelin de iş gücü piyasasına meslek liselerimizle kalite ve standarttan ödün vermeden eğitimli işgücü oluşturma hedefindeyiz. Bu bağlamda okulumuzu ve odamızı bu çalışması ile destekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.
Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası İskenderun Şubesi Başkanı Nurettin Tabaş İskenderun da Kadın kuaför ihtiyacının ilimiz diğer ilçelerine nazaran daha fazladır. Odamız yönetimin ortak kararı ile okulumuz Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptığımız görüşmelerde eğitimli, çağın gereklerine uygun meslek mensupları yetiştirmek hedefindeyiz. İskenderun Kuaförlük mesleğinde yetişmiş eğitimli ara eleman ve girişimcilere ihtiyaç duymaktadır. Oda olarak okulumuz Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini destekliyor, sunduğumuz rehberlik ve eğitimlerle meslek lisesi öğrencilerimize katkıda bulunmanın heyecanını da yaşıyoruz." dedi.
Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Dursun; "Mesleki Eğitimde teoriden pratiğe giden yolda iş piyasasında bizleri yenileyen, vizyonumuzu geliştiren, serbest piyasa koşullarında uzmanlaşmış eğitimli meslek mensupları yetiştirmemizde bizlere katkı sunan Oda başkanımız Nurettin Tabaş, Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ve üyelerine her koşulda bizlere öncü ve destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Köseoğlu’na öğrencilerim adına teşekkür ederim." dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hedefimiz Çağın Gereklerine Uygun Eleman Yetiştirmek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar