Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güçlü Bir İskenderunspor İçin El Ele!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe yönetimi ile birlikte İTSO’yu ziyaret etti.

Güçlü Bir İskenderunspor İçin El Ele!

Politika   A+a-

Toplantıda ekonomi dışında, İskenderunspor’un geleceği de konuşuldu. Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderunspor’a hep birlikte sahip çıkmalıyız. Allah nasip eder de başkan olursam, İskenderunspor’un başına da İTSO Başkanımız Levent Yılmaz Bey oturmalı. El ele bu takımı layık olduğu yere taşımalıyız” dedi.
İTSO Başkanı Levent Yılmaz da bu anlamlı teklifine sıcak bakarak, “Başkanlığı seve seve yaparım. Birlikte bu takım daha çok güçlenir” dedi.
‘Şeffaf Bir Şekilde İlerleyeceğiz’
Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret ettiklerini belirten AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Fatih Tosyalı; “Sivil toplum kuruluşları ve Ticaret Odaları ekonominin önemli bir dinamiğidir. İş dünyasının sorunlarının tespit edildiği, bu sorunların çözümü noktasında çalışan önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Ben de iş adamı olarak STK’lar da görev yaptım. Görev yaptığım süre içerisinde Ticaret Odalarının o şehrin ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu görme fırsatım oldu. Bu günkü ziyaretimiz ise, İskenderun’un sorunlarını bilen bir kişi olarak bizlere tevdi edilen Belediye Başkanlığı adaylığı için çalışmalar ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Kazanmamız durumunda İskenderunumuz’un sorunlarını bilen kişiler olarak ekibimiz ile birlikte istişarelerde bulunarak, faydalı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olacağız. Bizler tasarruf ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde bir belediyecilikten bahsediyoruz. Bu şekilde ilerleyeceğiz. Hesap verilebilir, istişare edilmiş, projelerin öncelikleri belirlenmiş, İskenderun’un gerçek ihtiyaçları planlanmış şekilde ve projenin başından sonuna kadar toplumun tüm dinamikleriyle istişareler sonucunda hesap verilebilir şeffaflıkla ilerlemeyi hedefliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
‘Birlikte Hareket Edeceğiz’
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. Bir çok toplantıda sizlerle birlikte bulunduk. Bu toplantılarda, Hatay’ın ve bölgenin problemleri konuşuldu. Ben inanıyorum ki şu an bu bölge sorunlarını en iyi bilen başkanlardan birisiniz. İskenderun Belediye Başkanı seçilmeniz durumunda sizlerle birlikte bölgemizdeki iş insanlarıyla beraber, üyelerimizin sorunlarını sizlerle paylaşırız ve bu sorunların çözümü için birlikte hareket edebiliriz. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyoruz” dedi.
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Ticaret Borsası’na Ziyaret
İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İTSO ziyaretinden sonra Ticaret Borsası’na geçti. Burada ilgiyle karşılanan Fatih Tosyalı, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ve yönetim kurulu ile İskenderun gündemi hakkında konuştu. Başkan Adayı Fatih Tosyalı, verimli geçen ziyarette daha güzel bir İskenderun için hedeflerini anlattı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş