Skip Navigation Links

“Hizmet Cumhur İttifakı ile gelir”

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Hassa’daki seçim bürosunun açılışında konuştu.

“Hizmet Cumhur İttifakı ile gelir”

Politika   A+a-

Cumhur İttifakının Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, Belediye Başkanları, AK Parti ve MHP İl ve İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları ve halkın katılımıyla gerçekleşen seçim bürosu açılışı coşkulu geçti.
Savaş bitecek Hatay gülecek sloganlarıyla konuşma kürsüsüne gelen AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.
Güler, “Bugün biz Aktepe’deyiz, Hassa’dayız yüreği Amanoslar’da nöbette, Gazi bir beldedeyiz. Cumhur İttifakının ete kemiğe büründüğü Hatay’dayız. Yürekleri bayrak, vatan, millet için atan yiğitlerin diyarındayız” diyen, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, “Beladan bekaya doğru gidilen yolda, Cumhur İttifakı tabanda coşkuyla destek bulmuştur. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim Mahcup etmesin. Cumhur İttifakının sancağını 15 ilçede Hatay'ın burçlarına; vatan için, millet için, devlet için, bayrağımızı dikeceğiz. Aktepeliler, Hassalılar, hemen yanı başımızda Gaziantep var. Bu ilimiz Büyükşehir, gidip gördünüz mü?”
Çevre Büyükşehir illerinden Hatay'ın çok geride olduğunu, hizmet alamadığını, gelen paraların bütçeye dönüşürken, Adaletli bir şekilde dağıtılmadığı, hizmetlerde eksikler yaşandığını Hassa’da seçim bürosunun açılışında da dile getiren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, “Biz Hatay'da küme düştük ki burası Maraş gibi, Antep, Şanlıurfa, Adana, Mersin gibi olmayı hak etmiyor mu? Beş yıl önce biz de Büyükşehir olduk. Ancak hak ettiğimiz hizmeti Hatay olarak alamadık. Aktepe'de Bütün belediye hizmetlerini belde belediye başkanlarımız yapardı, belde belediyeleri kapandı. Hatay Büyükşehir Belediyesi oldu."
İlçe belediyelerinin millete hizmet götürme noktasındaki yetkilerinin kısıtlandığını belirten İbrahim Güler, bütün gelirlerin Büyükşehire devredildiğine dikkat çekti. Hatay'ın il ilçe ve en ücra noktalarıyla yerinde saydığını ve hatta geriye doğru gittiğini söyledi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanlarını tek tek sayan İbrahim Güler, Aktepe'nin beş yıldan bu yana bütün Büyükşehir hizmetlerinden yoksun kaldığını ifade ederek, Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'nin alması halinde, hizmetin Hatay halkının ayağına geleceğini belirtti.
Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bir türkü tutturmuşlar hizmetleri engelliyorlar diye… Yaptırmıyorlar diye… Arkadaşlar burası Aktepe’nin Prestij Caddesi Büyükşehre aittir. Bu caddeyi yapmaya geldiler de Aktepe engel mi oldu?" sözleri Güler'i dinleyen seçmen tarafından "hayır" diye yanıtlandı.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, “Kırıkhan'da hastane caddesi beş yıldır yapılmıyor. Şu an seçim öncesi yapılmaya başlandı. Şimdi engel olmayan geçen yıl, Ondan önceki yıl, engel mi oluyordu? AK Parti ve MHP hizmete engel olur mu?
Hizmet Cumhur ittifakı ile gelir. 7 buçuk katrilyon Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi ile bugüne kadar Hatay’a ne yapıldı, kocaman bir hiç. Yol yok, içme suyu yok, kanalizasyon yok, altyapı yok, pazar yeri yok, park yok, mezarlık yok, kompleksler yok, bahane var… Bahane, mazeret var, milletin aklıyla dalga geçmek var. Ve biz buna müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet