Skip Navigation Links

Kırıkhan Ayhan Yavuz’a Sel Oldu Aktı, Meydanlar Doldu Taştı…

Yaptıklarımız Ortada Devamı İçin Destek İstiyorum…

Kırıkhan Ayhan Yavuz’a Sel Oldu Aktı, Meydanlar Doldu Taştı…Web
TV

Kırıkhan   A+a-

 Cumhur İttifakı Kırıkhan Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış töreninde Kırıkhan Halkı CUMHUR İTTİFAKINA ve Ayhan Yavuz’a sel oldu aktı, meydanlar doldu taştı.
Tayfur Sökmen caddesindeki Seçim Bürosu önünde düzenlenen açılış törenine Ak parti Hatay Milletvekilleri, Cumhur İttifakı’nın Kırıkhan Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ve MHP İl, İlçe Başkanları katıldı.
Törende açılış Konuşması yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Cumhur İttifakı’nın Önemine vurgu yaparak, gün birlik beraberlik günü, gün kardeşlik günü.
Dünya liderimiz, Cumhur Başkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey ve Söz Konusu Vatan İse Gerisi Teferruattır diyen Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey tüm Dünyaya meydan okuyarak Cumhur İttifakını kurmuştur.
Bizler iki büyük liderimize buradan öyle bir destek verelim ki, bütün dünyaya karşı daha güçlü olup daha fazla dik durabilsinler.
İlçemin güzel insanları, 2014 Yılında ilk göreve geldiğimizde, “Değişen, Gelişen ve Büyüyen Bir Kırıkhan” hayalimiz vardı. Sizlere 41 proje sözü vermiştik ama hamdolsun, 200’ün üzerinde hizmet yaptık. Sadece 2 hizmetimiz kaldı onlarda ihaleleri bitmiş durumda 2019 yılı içerisinde bunları da sizlerin hizmetine sunacağız.
Doğalgaz, Fakülte, Lise kampüsü, Yüzme Havuzu, Araç muayene istasyonu, Kırıkhan OSB bunların hepsi hayaldi ama hepsi gerçek oldu. Yeni nikâh salonumuzu kazandırdık. Bir zamanlar nikâhlar tahta ve kırık sandalye ve masalarda kıyılırdı. Bütün mahallelerimizi asfaltlayıp parke kilit taşı ile döşeyip mahallelerimizi çamur deryasından kurtardık. Fatih mahallemizde 1000 vatandaşımızın tapusu yoktu tapu sorunlarını çözüp tapu sahibi yaptık.
Kendi Maden ocağımızı kurduk, Kilit taşı parke üretim atölyemizi kurduk. Saatte 220 ton üretim yapan Hatay’ın en büyük asfalt şantiyesini kurduk. İki adet kendi seramızı kurup dışarıdan çiçek alan değil çiçek satan belediye olduk.
Mesire alanımızda Çocuk köyü, kent orman projesini hizmetinize sunduk, Şelalemizi genişletip Türk Devletlerinin Bayraklarını nakşettik, Kanal projemizle Kırıkhan çayıa oksijen kazandırdı. 24 Adat çocuk oyun parkı yaptık. 12 Mahallemize Sosyal tesis kurduk, Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisimiz 3 katlı olup içerisinde 3 adet sinema salonu, spor salonu ve kafeterya bulunmaktadır. Kırıkhan Belediye Spor Kulübünü kurup 13 farklı branşlarda 3000 sporcu yetiştiriyoruz. Karatede 3 Avrasya şampiyonu çıkarttık. Türkiye şampiyonları çıkarttık. İnşallah Dünya ve Olimpiyat şampiyonları da çıkartacağız. Kırıkhan’da ilk kez OFF – ROAD yarışları düzenleyip yine ilk kez yamaç paraşütü yarışmaları düzenledik. Daha çok şey yaptık. Yeter mi? Hayır sizler daha fazla hizmete layıksınız. 31 Martta sizlerin de desteğiyle Kırıkhan’ı daha ileri seviyelere çıkartacağız. Bütün bu hizmetlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
31 Mart’ta şimdiden vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra kürsüde konuşma yapan Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr.Hüseyin Yayman ve Ak parti Hatay il başkanı ve MHP Kırıkhan ilçe Başkanı yaptıkları konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verip, CUMHUR İTTİFAKININ önemine vurgu yapıp 31 Mart’ta destek istediler.

MHP İL BAŞKANI MURAT ADAL; “CUMHUR İTTİFAKI ÜLKÜCÜNÜN NAMUSUDUR..!”

Milliyetçi Hareket partisi İl başkanı Murat Adal kürsüde yaptığı konuşmada; “ Ülkücünün yeri Liderinin yanıdır, Ülkücünün yeri teröristlere karşı Devletinin, Milletinin ve Vatanının yanıdır. Ülkücünün yeri “ZİLLET İTTİFAKININ” yanı olamaz.
CUMHUR İTTİFAKI Ülkücünün namusudur. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Açılış töreninin son konuşmasını yapan Ak parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler; “Maalesef Hatay halkımız hak ettiği hizmeti alamamıştır. Büyük bütçelere rağmen gelen paralar çar çur edilmiştir.
Allah’ın (c.c) izni ile 31 Mart’ta savaşın bitip Hatay’ın gülmesiyle birlikte mahpus talihimiz de değişecektir. Çünkü Hatay’ımız hizmetin en iyisine layıktır. 31 Mart’ta vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederim” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından CUMHUR İTTİFAKI Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış kurdelesi kesildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kırıkhan Ayhan Yavuz’a Sel Oldu Aktı, Meydanlar Doldu Taştı… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet