Skip Navigation Links

Atakaş, Taba'da Görevi Gökten'e Devretti

4 yıldır Türk Amerikan İşadamları Derneği Çukurova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Re

Ekonomi   A+a-

4 yıldır Türk Amerikan İşadamları Derneği Çukurova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, olağan genel kurulda bayrağı Gökhan Gökten'e devretti
İş Adamı Recep Atakaş:
"Türk-Amerikan ilişkileri ülkemiz için çok önemli, bu ilişkilerin gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluk düşüyor"


Atakaş, Taba'da Görevi Gökten'e Devretti

Türk Amerikan İşadamları Derneği (TABA) Çukurova Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 4 yıldır yürüten Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, bayrağı Gökhan Gökten'e devretti.
 

Adana'da gerçekleştirilen olağan genel kurul öncesi iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Recep Atakaş derneğin faaliyetleri ve misyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Atakaş, "TABA olarak birçok etkinlik gerçekleştirdik. Gelişmiş ülkelerde sivil toplum örgütleri son derece önemli. Bizde görev süremiz boyunca bu öneme dikkat çekmeye çalıştık" diye konuştu.
4 yıldır derneğin yönetim kurulu başkanlığını büyük bir özveriyle yürütmeye çalıştığını söyleyen Atakaş, Türk- Amerikan ilişkilerinin, Türkiye açısından son derece önemli olduğunu söyledi. İlişkilerin ticari, sosyal ve siyasi boyutlarının olduğunu belirten Atakaş, Türk - Amerikan ilişkilerinin bu üç boyutta gelişmesi gerektiğini ifade ederek, bunun ancak sivil toplum örgütleri yoluyla gerçekleştirilebileceğini söyledi. Olağan genel kurulda, hem dernek tüzüğü gereği hem de işlerinin yoğunluğu sebebiyle bayrağı devredeceğini söyleyen Atakaş, yeni yönetime sonuna kadar destek olacağını belirtti. Bölgedeki iş adamlarına, "Sivil toplum kuruluşlarına önem vermelerini, sosyalleşmelerini ve derneklere üye olmalarını" tavsiye eden Atakaş, sivil toplum kuruluşlarının ülkemiz açısından çok önemli olduğunu gelişmiş ülkelerde bu tür yapıların büyük sorumluluklar üstlendiğini kaydetti.
TABA'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökten ise yaptığı konuşmada, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade ederek görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini belirtti.

Yönetim Kurulu: Gökhan Gökten Başkan
y.kurulu Üyeleri: Mustafa Baştuğ, Ali Zontur, Sabri Keleş, Süleyman Karabucak, Mehmet Öztosun, Süleyman Baş, Özkan Kalu, Bülent Özer
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet