Skip Navigation Links

Ankara'dan Necim Bozkurt'tan Selam Var

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda seçim startını verecek olan AK Parti, 76 belediye başkan adayını tanıtacak.

Ankara'dan Necim Bozkurt'tan Selam Var

Politika   A+a-

Ankara’da AK Parti Aday tanıtım toplantısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Arsuz’dan Necim Bozkurt, İskenderun’dan Fatih Tosyalı, Payas’tan Bekir Altan ve Kırıkhan’dan Ayhan Yavuz, diğer belediye başkan adayları bölge milletvekilleriyle birlikte hazır bulundular.
Arsuz’a devlet imkanlarını getirebilmek, belediye imkanlarını en verimli bir şekilde kullanarak kenti güzel bir geleceğe taşımak için aday olan Necim Bozkurt, iktidardan en büyük payı alabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.
CHP’nin en güçlü olduğu ilçelerden birisi olan Arsuz’da AK Parti’den aday olan Necim Bozkurt, Hatay’da ve Türkiye’de zoru seçen önemli belediye başkanlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Arsuz’da zoru seçen cesur ve başarılı belediyeci Necim Bozkurt’u partinin en yetkili isimlerinin yakın ilgi gösterdiği ve destek sözü verdiği biliniyor.
Arsuz’da AK Parti’den aday olurken halkın talepleri ve beklentileri doğrultusunda yatırım sözlerini en yetkili isimlerden alan Necim Bozkurt, ilçeyi çıkmaz sokaktan kurtarmak için bakanlıklarda tüm kapıları sonuna kadar zorlayacağa benziyor.
Ankara’da Belediye Başkan Adayı Necim Bozkurt’a Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal, geçtiğimiz seçimlerde milletvekili aday adayı olan Sinan Kirmit ve yine bölgenin en sevilen isimlerinden başarılı işadamı Mehmet Altun eşlik ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet