Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Ofisi Açılışa Hazır!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Cumhur İttifakı’nın AK Parti İskenderun seçim ofisi Cumartesi günü açılıyor.

Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Ofisi Açılışa Hazır!

Politika   A+a-

Tayfur Sökmen Bulvarı üzeri Mursaloğlu Lisesi karşısında, cumartesi günü saat 15.00’te hizmete girecek olan seçim bürosu açılışına tüm İskenderun halkı davet edildi. Açılışa; AK Parti Hatay Milletvekillleri Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayları ve çok sayıda davetli katılım gösterecek. Büyük bir coşku içinde açılması beklenen seçim bürosu şimdiden büyük heyecan yarattı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Seçim Ofisi’ndeki hazırlıkları inceleyerek, “Kısa sürede seçim irtibat büromuzu hazırlayan çalışma arkadaşlarıma, SKM ekibine ekibine üstün gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. İki günde AK Parti’nin kurumsal kimliğine uygun bir şekle getirerek açılışa hazır hale getirdiler” dedi. Ziyaretler ve planlanan seçim çalışmalarından kalan zamanda kendisinin de Seçim irtibat bürosunda vakit buldukça daima vatandaşlarla bir arada olacağını ifade eden Başkan Adayı Tosyalı, “Tüm vatandaşlarımızı seçim irtibat büromuzun açılışına, istişare etmeye, taleplerini dinlemeye bekliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş