Skip Navigation Links

Bağımlılıktan Mücadeleye Derya Ülger…

Örnek bir hayat hikayesi ve mücadele…

Bağımlılıktan Mücadeleye Derya Ülger…Web
TV

Gündem   A+a-

 Uyuşturucu madde kullanımı yaşı her geçen yıl biraz daha düşüyor. Tuzağa düşürülen binlerce çocuk ve genç insan, hayatına dokunuş beklerken, Ak Hayatlar Derneği dokunuşlarıyla onlarca bağımlıyı tertemiz bir hayata kavuşturuyor.
Ak Hayatlar Derneği Genel Başkanı Derya Ülger, 2004-2006 yılları arasında Hatay’da üniversite öğrenimini sürdürürken tuzağa düşürülmüş, bir gün aynaya bakıp kesinlikle madde bağımlılığından kurtulmak istediğine inanmış.
Verdiği mücadele ile uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulan Derya Ülger, yepyeni bir hayata başlarken aynı zamanda uyuşturucuyla mücadele eden önemli bir isim.
Ailelerin çocuklarının sosyal medya hesaplarını, internet kullanımını takip etmelerinin çok önemli olduğunu belirten Derya Ülger, uyuşturucuyla mücadele konusunda kararlı bir duruş sergileyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.
Çevrenizde uyuşturucu bağımlısı varsa veya uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak istiyorsanız, Ak Hayatlar Derneği’nin sosyal medya hesaplarından Derya Ülger’e ulaşabilir, en hızlı olarak da Devlet Hastaneleri’nden destek alabilirsiniz.
Derya Ülger’in uyuşturucu bağımlılığından, tertemiz bir hayata, mücadeleye dönüşen hayat hikayesi röportajımızda…
 
 
 
 
Bağımlılıktan Mücadeleye Derya Ülger… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet